Poloha a prístup

Chata sa nachádza pri starej ceste (úzka asfaltka) tesne pod sedlom Čertovica (autobusová zastávka) na liptovskej strane 100 m smerom k Vyšnej Boci pod penziónom STIV a chatkou HZS. Objekt je na pomedzí lesa a zjazdovej lyžiarskej trate vpravo od cesty.

Služby

Ubytovacia kapacita chaty je 32 miest plus 3 prístelky. V poschodovom objekte sú tri dvojizbové apartmány so štyrmi posteľami, dve mezonetové izby so štyrmi lôžkami a tri klasické izby pre štyroch nocľažníkov. Pre hrebeňovkárov ponúkajú ubytovanie na jednu noc vo vlastnom spacom vaku za zvýhodnenú cenu nocľahu. Apartmány a mezonetové izby majú vlastnú kúpeľňu. Bežné izby majú toalety a sprchy na chodbe oddelené pre ženy a mužov samostatne.

Pre hostí je k dispozícii zariadená kuchynka (mikrovlnka, chladnička, rýchlovarná kanvica). Taktiež je možnosť objednania stravy (raňajky, polpenzia, plná penzia) alebo občerstvenia (nápoje) v spoločenskej miestnosti na poschodí (bar, TV, krb, biliard, terasa). Medzi ďalšie služby patrí sauna, vonkajšie posedenie (altánok) s ohniskom alebo krbom a parkovisko pri objekte.

Webová stránka chaty