Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Stan Boll Litehouse 2.3

Český výrobca túto sezónu rozšíril svoju ponuku o jeden stan v dvoch farebných prevedeniach. Značka BOLL vždy ponúka za sumu, ktorú investujete, vysokú kvalitu materiálov a vysokú úroveň spracovania. Litehouse 2.3 je trojsezónny stan pre dve až tri osoby. Tento údaj väčšinou znamená komfort pre dve osoby, pri troch osobách je to núdzový stav. Stan od Boll-u však vďaka svojej svojej samonosnej konštrukcii "jurtového" tvaru poskytuje absolútny komfort trom dospelým osobám. Táto na našom trhu ojedinelá konštrukcia umožňuje sedenie alebo kľačanie pri plne obsadenom stane bez obmedzenia.

Výrobca
Boll
Model
Litehouse 2.3
Typ
3-sezónny stan jurtovej konštrukcie
Materiály
podlaha - nylon 70D/210T (PU záter), vnútorný stan - nylon 40D/245T RipStop, tropiko - nylon 40D/245T RipStop (PU záter), konštrukcia - dural 7001/76 - 8,5 mm ,zipsy YKK , spony ITW Nexus
Vodný stĺpec
podlaha 10 000 mm
Hmotnosť
max. 3100 g
Farebné kombinácie
autumn spirit alebo desert glory
Infocena
273,98 €
Obchody
sportove.sk/produkt-boll-litehouse-2-3

Materiály

Podlaha stanu (PU záter 10 000 mm) má vysokú nepremokavosť a je vytiahnutá vysoko po bokoch tak, aby zabránila vniknutiu vlhkosti z boku. Podlaha je vhodná aj pre zimné podmienky, no konštrukcia a materiál vonkajšieho a vnútorného stanu nie sú na zimné podmienky stavané.

Vonkajší a vnútorný stan je z tenkého, ale výkonného materiálu – tropico (PU záter 3000 mm). Tento materiál vytvára vo vnútri stanu až do súmraku dostatok svetla. Ak je zamračené, je možné na obidvoch predsieňach otvoriť priesvitné okienka. Pre lepšie prúdenie vzduchu do stanu je možné otvoriť dva ventilačné otvory.

Konštrukcia

Konštrukcia je vyrobená z duralových tyčiek, hrubých 8,5 mm. Celá konštrukcia je spojená do jedného bodu a vytvára pavúka. Dlhé tyče sú predhnuté pre vytvorenie "jurtového" tvaru. Výhoda tohto systému spočíva v tom, že nie je možné zložiť tyče chybne. Taktiež je to ideálny systém pre rýchle zloženie alebo rozloženie.

V stane je výslovne zakázané variť, aj keď v zlom počasí pri otvorenej predsieni by to bolo možné. Vo vnútri stanu by som to však zo zásady nerobil, nakoľko pri spaľovaní vznikajú plyny, ktoré ľuďom neprospievajú.

Vnútorný priestor stanu je vybavený dvomi vreckami v rohu stanu. Tieto vrecká sú našité do správnej polohy a preto neprekážajú a ani naplnené sa bezcieľne nehojdajú. Pod stropom je ďalší veľký úložný priestor a taktiež rozumne uložené sušiace šnúry vo vnútri stanu.

Tento produkt je možné zakúpiť v internetovom obchode sportove.sk.

Fotogaléria k článku

Najnovšie