Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa KST a ZSSK sa dohodli na zľavách

Vedenie Klubu slovenských turistov (KST) a predstavenstvo Železničnej spoločnosti Slovensko, a.s. (ZSSK) sa dohodli na partnerskej zmluve, podľa ktorej môže získať každý účastník vybraných hlavných podujatí Klubu slovenských turistov zľavu na spiatočnom cestovnom vo výške 25 %. Členstvo v KST nie je podmienkou.

Zľava sa vzťahuje na spiatočný cestovný lístok zakúpený slovenským účastníkom podujatia v ktorejkoľvek železničnej stanici na Slovensku. Je potrebné uviesť názov podujatia a cieľovú stanicu. Tá sa líši podľa lokality podujatia, ide o jednu alebo viacero vlakových staníc, ktoré sú najbližšie k miestu konania. Zľava sa vzťahuje len na obojsmerný spiatočný lístok, na jednu cestu neplatí.

Pri ceste späť je potrebné preukázať sa zrazovou pečiatkou, ktorú účastník získa od usporiadateľa podujatia. Zľava platí vo vnútroštátnej preprave, v 2. vozňovej triede vo všetkých vlakoch osobnej dopravy, okrem vlakov kategórie InterCity. V priebehu roka 2012 sa bude táto 25%-ná zľava vzťahovať na vsetky hlavné podujatia KST (s výnimkou vodáckych podujatí). Počas viacdenných podujatí sa dá zľava uplatniť v ktorýkoľvek deň v rámci podujatia, v prípade jednodenných akcií je možné zľavu využiť vždy v piatok, sobotu a nedeľu. ZSSK podľa potreby a informácií od KST posilní aj vlakové spoje.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Najnovšie