Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Zima skončila, zbavujeme sa merina IB

Vyzerá to tak, že zima je definitívne za nami. Ak ste si na túto zimu ešte nezaobstarali teplé termoprádlo alebo ponožky, urobte tak teraz a ušetríte. Sportrysy.sk pre Vás pripravil výpredaj kvalitného termoprádla Icebreaker. Nenechajte si újsť novozélandskú merinovlnu za dobré ceny.

Icebreaker je značka kvalitného termoprádla z novozélandských oviec merino. 100 % prírodná ovčia vlna je na dotyk jemnejšia, hrejivejšia priedušnejšia ako akékoľvek umelé vlákno. Dokonale odoláva zápachu a môžete ho nosiť aj viac dní.

Navyše toto termoprádlo hreje aj keď je vlhké. Určite poznáte ten pocit, keď na bežkách či skialpoch do kopca poriadne zamakáte... potom, čo spomalíte tempo Vás „prefacká“ pocit chladu na celom tele, keď Vaše termoprádlo pôsobí ako studený premočený uterák. Tak tento pocit s kvalitným termoprádlom z merina nezažijete.

Jednotlivé kúsky termoprádla Icebreaker môžete vrstviť a zaistíte tak dokonalý pocit tepla v najchladnejších dňoch. Alebo jednoducho vrchnú vrstvu vyzlečiete a budete sa cítiť príjemne.

Vo výpredajovej kolekcii za super ceny nájdete tieto druhy (hrúbky – g/m2) termoprádla:

Bodyfit260 – termoprádlo do najchladnejších dní pre menej aktívnych ľudí;

GT 260 – termoprádlo na zimné športové aktivity ako bežky, lyže či skialp s prídavkom lycry pre rýchlejší odvod vlhkosti a lepšiu kompresiu;

BodyFit 200 – termoprádlo určené do chladnejších dní – jesenného počasia alebo do teplejších zím;

GT Run – bežecká kolekcia na leto (150) alebo na chladnejšie dni (200) s prídavkom lycry (3-4%) pre rýchlejší odvod vlhkosti a lepšiu kompresiu;

SuperFine 150 (SF150) – termoprádlo do teplých dní aj na leto, ktoré dokonale odvádza pot;

Ponožky – vyberte si ponožky na lyžovanie, treking či iné športové aktivity.

Link na výpredaj:
www.sportrysy.sk/vypredaj-merino-icebreaker/

Najnovšie