Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Zmena prevádzkovateľa outdoorsport.sk

Dovolíme si vás informovať o zmene prevádzkovateľa Vami obľúbeného outdoorového obchodu www.outdoorsport.sk, ktorý bol doteraz prepojený s outdoorovou cestovnou kanceláriou Outdoor Tour prevádzkovanou spol. TRANGO, s. r. o. V týchto dňoch prechádza www.outdoorsport.sk a s tým súvisiace náležitosti pod správu skúsených prevádzkovateľov z Adamsport s. r. o. Ružomberok.

OutdoorSport.sk ­- Vybavíme Vás na hory v kamennej outdoor predajni Adam Sport Ružomberok

Milí priatelia, vážení zákazníci, turistickí nadšenci, športovci, horali, sňeženky a machři…. :­))

CK Outdoor Tour získala už množstvo svojich verných zákazníkov cestujúcich za všetkým krásami zahraničných aj našich hôr. A to zvyšuje náš záväzok neustáleho skvalitňovania a rozširovania zájazdov a doplnkových služieb. Jednoducho to potrebuje celého oddaného človeka a ešte niečo navyše. Je potrebné plne sa venovať vybavovaniu všetkých záležitostí okolo zájazdov a pritom Vás sprevádzať v horách v dobrom aj zlom počasí.

A tak prišlo k vzájomnej dohode o zlúčení predaja outdoorového vybavenia cez internetový obchod a outdoor eshopu. V týchto dňoch prechádza webová stránka a s tým súvisiace náležitosti pod správu skúsených prevádzkovateľov z Adamsport s. r. o. Ružomberok. Web zostane nezmenený, dizajn tiež a Vaše objednávky bude vybavovať kolektív Adam Sport Ružomberok so svojimi viacročnými skúsenosťami pri poskytovaní poradenstva, predaja športových a outdoorových potrieb prostredníctvom outdoorových e­shopov:

www.adamsport.eu, www.noze-­gerber.sk, www.stany­-coleman.sk.

Prínos pre všetkých zákazníkov bude značný, najpodstatnejšie plusy sú:

1. Skvalitnenie a rozšírenie ponuky v internetovom obchode www.outdoorsport.sk,
2. Kratšie dodacie podmienky,
3. Expedícia do tovaru do 24 hodín,
4. Garancia "Najnižšej ceny",
5. Výmena tovaru do 7 dní od doručenia,
6. Vrátenie finančných prostriedkov do 48 hodín po obdržaní vráteného tovaru,
7. Možnosť odpočtu DPH,
8. Kompletný poradenský servis,
9. Vernostné zľavy a benefity pre registrovaných zákazníkov,
10. Možnosť všetky produkty vyskúšať a prevziať v kamennej predajni Adam Sport Ružomberok.

Všetky doteraz obdržané vernostné bonusy a zaradenia v kategorizácii zliav zostávajú zachované pre všetkých registrovaných zákazníkov. História Vašich doteraz zrealizovaných objednávok je z legislatívnych dôvodov vymazaná. Veríme, že tieto zmeny prinesú skvalitnenie služieb či už v predaji cez outdoorový obchod a takisto skvalitnenie služieb v rámci CK Outdoor Tour.

Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a aj osobné stretnutia či už na predajni v Adam sporte alebo na horách počas zájazdov CK Outdoor Tour.

Najnovšie