Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Správa Jesenná fotosúťaž s HIKING.SK

Na prelome septembra a októbra tu máme krásne babie leto, príroda začína k zelenej priberať aj žlté, oranžové a červené odtiene. Tešiť sa vraj môžeme aj na pekné hmly. Vaše pamäťové karty po túrach budú určite plné krásnych obrázkov, a tak vás pozývame prezentovať ich aj v našej jesennej fotosúťaži, ktorá začína práve dnes.

Trvanie súťaže
Fotografie môžete pridávať v období od 1.10. do 24.11.2014.

Podrobnosti
Fotografia môže pochádzať zo Slovenska aj zo zahraničia, tematicky má súvisieť so zameraním nášho webu. Vyhráva fotografia s najväčším počtom bodov.

Hodnotenie
Body sa prideľujú od 1 po 5, pričom 1 je najmenej, 5 najviac. Hodnotenie súťažných fotografií bude ukončené 30.11.2014 o 23:59. V prípade rovnakého počtu bodov rozhoduje čas vloženia. V prípade podozrenia s manipuláciou hlasovania prostredníctvom veľkého počtu novovytvorených kont si redakcia vyhradzuje právo takúto fotografiu zo súťaže vylúčiť.

Výhra
Víťaza odmeníme čelovkou PETZL TIKKA PLUS 2. Výsledky vyhlásime v pondelok 1. decembra 2014 v doobednajších hodinách.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Ako pridať fotografiu do súťaže
Najprv je potrebné sa prihlásiť. Ak ešte nemáte u nás konto, zaregistrujte sa. Po prihlásení sa nájdete v časti "Môj HIKING.SK" položku "Pridaj fotku do galérie alebo súťaže". Ďalej nasledujte pokyny na stránke.

Súťažné fotografie si môžete pozrieť a hodnotiť tu.

Tešíme sa na vaše krásne zábery a prajeme veľa jesenných turistických radovánok.

Najnovšie