Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Nové modely Vertige Mid a Vertige Light
Nové modely Vertige Mid a Vertige Light Zatvoriť

PR Nové lyžiarske ponožky Bridgedale

Na Slovensku v tomto čase prebiehajú jarné prázdniny, a keďže v uplynulých týždňoch nasypalo aj snehu, je ten správny čas stráviť ich na lyžiach. Ak ešte dopĺňate potrebné vybavenie, radi by sme vám predstavili nové zimné/lyžiarske ponožky, resp. podkolienky od osvedčenej značky Bridgedale.

Bridgedale Vertige Mid

Ide o stredne teplé lyžiarske podkolienky z merino vlny s PrecisionFit technológiou. Poskytujú vysoký komfort a veľmi dobrú citlivosť pri vedení lyže. Obopínajú chodidlo a lýtko bez krčenia. Froté polstrovanie priehlavku a spodnej časti chodidla zabezpečujú dodatočný komfort a zateplenie pre chladné podmienky na svahu.

Určenie
Tieto ponožky sú určené pre rekreačných aj pravidelných lyžiarov. Mali by dobre sedieť aj vo vypožičaných lyžiarkach, ktoré nie vždy 100% padnú na nohu, a zahriať aj počas menej intenzívneho pohybu počas lyžiarskych lekcií. Rovnako poslúžia stredne náročným pravidelným lyžiarom so svojou vlastnou výbavou, hľadajúcim balans medzi komfortom a výkonom.

Farby
Farebné kombinácie pre pánov: čierno/zelená, čierno/sivá, čierno/modrá.
Farby pre dámy: čierno/tmavoružová, čierno/tyrkysová, strieborno/fialová.

Cena
Pri objednaní cez internet 22,70 € .
eshop.asolo.sk/.../vertige-mid-2671

Bridgedale Vertige Light

Ide o ľahké lyžiarske podkolienky z merino vlny s PrecisionFit technológiou. Obsahujú lycru pre perfektné obopnutie nohy a citlivé vedenie lyže. Nekrčia sa a pevne obopnú chodidlo aj lýtkovú oblasť. Tactel polstrovanie priehlavku pomôže pri znížení trenia. Majú aj mikro froté polstrovanie spodnej časti chodidla. Poskytujú špičkový odvod vlhkosti a tepelný komfort aj pri vysokej záťaži.

Určenie
Tento model je vhodný pre skúsených a závodných lyžiarov, na zjazdovky, freeride a skialp. Pre všetkých, ktorí k dosahovaniu športových výkonov potrebujú aj presne padnúcu ponožku v lyžiarke a vyššie uvedené technické vlastnosti.

Farby
Farebné kombinácie pre pánov: čierno/zelená, strieborno/čierna, multifarebná.
Farby pre dámy: strieborno/tmavoružová.

Cena
Pri objednaní cez internet 18,90 € .
eshop.asolo.sk/.../vertige-light-2664

Najnovšie