Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR Nenechajte sa v ceste do hôr zastaviť zranením

Komu sa chce sedieť doma, keď je vonku stále krajšie a hory volajú? Niekedy si však zranenie nevyberá a sme to práve my, ktorí si namiesto túlania liečia úraz.

Poznáte to – máte s priateľmi naplánovaný krásny výlet a ako naschvál sa krátko pred ním zraníte. Niekedy si svoju daň vyberú aj hory. Stačí zle stúpiť či spadnúť a zistíte, akými spôsobmi vám zranenie dokáže znepríjemniť život.

V lepšom prípade to skončí podvrtnutým členkom či natiahnutým svalom. Keď však príde na natrhnutú či zapálenú šľachu, roztrhnutý sval alebo vykĺbenie, začína dlhé a bolestivé obdobie liečenia. A hory sú pritom celý čas tak blízko. Na dosah – a pritom neprístupné.

Čo robiť v takom prípade, aby ste čím skôr mohli opäť dýchať ten úžasný horský vzduch a kochať sa neopakovateľnými výhľadmi?
Pomôže vám Dolobene gél. Svojím jedinečným zložením 3 v 1 urobí všetko pre to, aby ste si svoje zranenie rýchlo vyliečili a mohli sa vrátiť späť na horské chodníky.

Chcete vedieť, ako Dolobene lieči zranenia? Jeho rýchly účinok spôsobujú 3 zložky: heparín, dimetylsulfoxid a D-pantenol.
Heparín zlepšuje prekrvenie v mieste zranenia, čím pôsobí proti opuchu a zápalu a rýchlo lieči pomliaždeniny. Dimetylsulfoxid tíši bolesť a odstraňuje zápal a D-pantenol chráni vašu kožu a pri poranení urýchľuje jej regeneráciu.

Dolobene nájdete vo forme ľahko roztierateľného gélu, ktorý stačí 2- až 4-krát denne natrieť na poranené miesto. Ak chcete o Dolobene vedieť viac, všetko sa dozviete na www.dolobene.sk. Vyskúšajte ho. Uvidíte sami, ako rýchlo si budete môcť opäť na chrbát vyložiť batoh a vybrať sa tam, kde to máte radi.

Viac o unikátnom zložení nájdete na www.dolobene.sk. A ako sa Dolobene používa? Ľahko roztierateľný gél jednoducho natriete tam, kam potrebujete.
Aplikujte ho na poranené miesto 2- až 4-krát denne a uvidíte sami. Už čoskoro budete opäť zisťovať, kam až môžete zájsť.

--
Liek nie je viazaný na lekársky predpis. Gél Dolobene je liek určený na vonkajšie použitie. Obsahuje heparín, DMSO a D-pantenol. Pred použitím si pozorne prečítajte príbalový leták. O správnom použití lieku a prípadných nežiaducich účinkoch sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Najnovšie