Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

00

PR Predstavenie kolekcie Directalpine Jar-Leto 2016

Prepracovaný detail, ktorý je venovaný každému produktu, nájdete už 18 rokov z produkcie rýdzo českej značky Directalpine. Aké horúce novinky si pre svojich outdoorových priaznivcov pripravili v inovovanej kolekcii Directalpine Jar - Leto 2016 ?

Všetky produkty DIRECTALPINE nájdete v eshope AdamSport.eu

Nohavice

Dva dlhodobo najpredávanejšie a najlepšie hodnotené modely nohavíc Directalpine MOUNTAINER a PATROL prichádzajú v nových farebných prevedeniach a pri PATROLE je tu dokonca aj rada FIT s užším strihom. Pre naše jemnejšie polovičky je tu aj dámska varianta PATROL LADY, plus rada FIT.

Mountainer
Mountainer

Patrol
Patrol

Pre čistokrvných lezcov a lezkyne sú tu farebné nohavice JOSHUA a ich dámska verzia YUKA – pohodlné lezecké gate v atraktívnom dizajne, prepracovaného strihu s kontrastnými švami. Vďaka použitej elastickej tkanine neobmedzujú v pohybe a poskytujú tak potrebnú voľnosť počas lezenia. Bonusom je, že celá rada prichádza aj v 3/4 prevedení.

JOSHUA
JOSHUA

JOSHUA 3/4
JOSHUA 3/4

CRUISE v preklade znamená “pohodlná okružná jazda, plavba”. A presne o tom sú tieto nohavice – pohodlné, odolné, čiastočne vodeodolné, rýchloschnúce. Použité materiály – Cordura pre odolnosť a Cooolmax pre zlepšený odvod vlhkosti, užší strih a prevedenie v troch variantách – dlhé, 3/4 a shortky z nich robia veľmi obľúbeného spoločníka na každodenné aktivity. Nemôžeme nespomenúť aj dámsku verziu CRUISE LADY a CRUSIE 3/4 LADY.

Cruise
Cruise

Cruise 3/4
Cruise 3/4

Cruise Short
Cruise Short

Cruise Lady
Cruise Lady

Cruise Lady 3/4
Cruise Lady 3/4

Ak hľadáte pohodlné džíny na každodenné nosenie a pravidelné bláznenie sa vo vašej lezeckej komunite, tak je tu novinka pod menom PANTHER a PANTHER LADY. Strečový materiál zabezpečuje pohodlné nosenie a vlákna z Cordury zasa výbornú odolnosť proti oderu a zvýšenú životnosť tohto kúsku.

Panther a Panther Lady
Panther a Panther Lady

Robustné cestovateľské nohavice DEFENDER sú vyrobené z bavlny Ripstop úpravou. Materiál je ošetrený impregnáciou Hydrophobic extreme – zlepšuje vodeodpudivosť a dýchanie materiálu, a zároveň predlžuje životnosť celého produktu. Tieto odolné nohavice sú doplnené o niekoľko praktických vreciek, čo ich predurčuje na použitie do náročných podmienok, pre náročných používateľov.

Nohavice HIGHLANDER majú rovnaké vlastnosti, no iné dizajnové a strihové prevedenie.

Defender a Highlander
Defender a Highlander

Tričká Directalpine

Okrem klasických bavlnených tričiek s lezeckými motívmi na hrudi pod menom CRACK, Dajrekťáci zostavili sériu tričiek s priliehavým strihom. Spestrenie perokresbami lezeckých motívov nájdeme naopak na chrbte. Tieto priam extrémne pohodlné tričká z materiálu s prímesou Lycry, dostali pomenovanie FLASH.

Crack
Crack

Že oblečenie bez umelých farbív nemôže vyzerať dobre? Tak na to by sme sa pozreli! Čo takto tričko ORGANIC v pastelových farbách z ecobavlny s prímesou Lycry…

Organic
Organic

Dámy sa určite potešia strečovému tielku TODRA so vsadenou podprsenkou. A samozrejme CRACK LADY, FLASH LADY a ORGANIC LADY.

TODRA
TODRA

Pre vysoko aktívnych ľudí sú tu samozrejme funkčné tričká v dvoch rôznych farebných kombináciách, každé s dvomi rôznymi motívmi – LASER.

LASER
LASER

Ako čerešničku na torte vyberáme triko špeciálne strihovo upravené pre lezcov a bouldristov ORCO.

Mikiny Directalpine

Chcete sa cítiť ako v bavlnke? Potom je tu pre vás niekoľko druhov mikín a pulovrov z elastického materiálu TECHNOSTRETCH. Tieto mikiny sa hýbu s vami, nikde neťahajú ani neobmedzujú v pohybe a ešte k tomu perfektne dýchajú. Kto raz začne nosiť mikiny z tohto materiálu, ťažko ho presvedčíte na iný.

RAVEN a ROCK
RAVEN a ROCK

GAVIA
GAVIA

EIRA
EIRA

Bundy Directalpine

Športová celoročná bunda CERRO TORRE z nového odľahčeného materiálu je vychyteným kúskom pre rôznorodé aktivity. Vetruodolný materiál si zachováva vysokú priedušnosť aj počas vašich aktivít. V zime ju oceníte aj ako spodnú izolačnú vrstvu.

CERRO TORRE
CERRO TORRE

DRU – to je ľahučká univerzálna bunda pre každé vaše horské dobrodružstvo! Technický strih, predĺžené rukávy s otvorom pre palec, strečový materiál a použitá Cordura z tejto bundy robia ideálnu voľbu pre každého lezca a alpinistu. Skvele zbaliteľná, priedyšná a odolná bunda s dlhou životnosťou.

DRU
DRU

TACUL je primárne navrhnutá ako čisto lezecká bunda do dlhých dní v tatranských, či alpských stien. Vyniká priliehavejším strihom a mnohé vychytávky, akými sú zipsovateľné vrecká prístupné aj počas nosenia sedáku, nevyhŕňajúce sa rukávy po zdvihnutí rúk, či praktická zbaliteľnosť s možnosťou pripnutia zbalenej bundy na sedák, uľahčia nejednému lezcovi fungovanie v stene. Táto bunda prichádza aj vo verzií pre dámy pod názvom GAIA.

TACUL a GAIA
TACUL a GAIA

REVOLUTION – už názov nám napovie, že sa jedná o naozaj výnimočný produkt. Dizajnéri sa pohrali s materiálom tretieho tisícročia: Polartec Neoshell. Ide o vodeodolný materiál s vysokou elasticitou a extrémnou priedušnosťou. Žiaden goráč, v ktorom si vypotíte aj dušu, tento materiál dýcha s vami.

REVOLUTION
REVOLUTION

Ľahučká a dobre zbaliteľná, no pritom poskytujúca dostatočný tepelný komfort – bunda ALPHA. Polartec, ako záruka kvality je všetkým veľmi dobre známa. Čo však určite všetci nepoznáte, je nový izolačný materiál Alpha-Polartec. Ide o bariérovú vysokopriedušnú izoláciu, vhodnú aj pre aeróbne aktivity. Okrem bundy je súčasťou ALPHA kolekcie aj vesta.

ALPHA
ALPHA

Najnovšie