Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

PR 4 mäkké darčeky, ktoré nie sú passé!Od BestSports

Máte v rodine športovca alebo športovkyňu a trápite sa, čím ich pod vianočným stromčekom tento rok prekvapíte? Čo keď vám povieme, že aj mäkké darčeky urobia radosť? Stačí len vedieť, čo vybrať. A s tým vám radi pomôžeme na BestSports.sk. Navyše garantujeme, že s týmito tipmi rozhodne nešliapnete vedľa!

Pre mužov

Lyžiarské nohavice Kilpi Pihlaja

Keď na svah, tak vo veľkom štýle! Časy, kedy všetci nosili výhradne čierne otepľovačky, sú dávno preč. Tieto parádne nohavice Pihlaja sa pýšia originálnym jeansovým dizajnom. Ale vzhľad nie je všetko. Švy sú plne podlepené, nohavice sú vodeodolné až do 15 000 mm a v nohaviciach sú umiestnené protisnehové manžety, takže sa cez ne žiadna vlhkosť ani sneh nedostane. Vďaka technológii Siberium sú nohavice navyše parádne priedušné. Čerešničkou na torte sú 4 praktické vonkajšie vrecká

Lyžiarske nohavice Kilpi Pihlaja
Lyžiarske nohavice Kilpi Pihlaja

Lyžiarska bunda Kilpi Oliver

Táto štýlová bunda Kilpi Oliver vám príde vhod na svahu aj pri výletoch zasneženou prírodou. Bunda je vybavená protisnehovým pásom a v rukávoch má protisnehové manžety. Navyše sa môže pochváliť vodeodolnosťou do 5 000 mm/cm2 a priedušnosťou 5 000 g/m2/24h. Kapucňa je odnímateľná a nastaviteľná - presne tak, aby vám naozaj sadla a neskĺzla.

Lyžiarska bunda Kilpi Oliver
Lyžiarska bunda Kilpi Oliver

Pre ženy

Softshellová bunda Kilpi Elia

Bunda je skrátka základ každého šatníka. A v priebehu jesene a zimy to platí dvojnásobne. Softshellku Elia si zamilujete vďaka precíznemu spracovaniu a vzhľadu, ktorý je inšpirovaný módnym severským minimalizmom. Spodný lem, kapucňa a rukávy sú stiahnuteľné tak, aby sa prispôsobili vašim potrebám a situácii. Na eshope BestSports.sk si navyše môžete vybrať zo 7 farebných variant.

Softshellová bunda Kilpi Elia
Softshellová bunda Kilpi Elia

Lyžiarska bunda Kilpi Mila

Chcete v zime zažiariť? Nie je jednoduchší spôsob, ako si obliecť štýlovú bundu a predviesť, ako vám pristane. Zimná bunda Kilpi Mila má pohodlný strih, takže vás nebude obmedzovať v pohybe, a to ani keď si pod ňu vezmete mikinu. Vďaka technológii Siberium sa táto kráska môže pochváliť vodeodolnosťou do 5 000 mm/cm2 a pritom si materiál zachováva svoju ľahkosť a priedušnosť. V ponuke je v 3 farbách - decentnej čiernej, sviežej modrej a populárnej ružovej.

Lyžiarska bunda Kilpi Mila
Lyžiarska bunda Kilpi Mila

Nakoniec to najlepšie!

Populárny slovenský eshop BestSports.sk vám na vybrané kúsky garantuje najlepšiu cenu na SK. To znamená, že tieto parádne kúsky nikde inde lacnejšie nekúpite!! A navyše vám produkty, ktoré sú skladom vyexpedujú do 24 hodín. Tak tomu hovoríme skvelé služby.

Fotogaléria k článku

Najnovšie