Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Strechy Grécka – Díkeos

Diskusná téma K článku: Strechy Grécka – Díkeos

"Tak kam to bude tento rok? K moru, či na hory?" Klasická otázka o tohtoročnej letnej dovolenke nadobúda na Hikingu vtipný rozmer. Nie, vôbec nepochybujem o preferenciách čitateľov, brázdiacich štíty, doliny, hrebene, planiny, jaskyne, ferraty, divé rieky a cyklotrasy o každom voľnom víkende. No niekedy zasiahne vyššia moc a dovolenka padne za obeť ináč. Ako? Či už sa tá vyššia moc nazýva priateľka, manželka, deti, boľavé kĺby, celkové opotrebenie človeka, výhodná “konferencia”, alebo hoc aj občasná vlastná zhýčkanosť – žiada si to isté, hlivieť minimálne týždeň pri mori. Návod, ako to prežiť bez mentálnej ujmy, si práve môžete prečítať.

Barbora11

Prave dnes som tam bola, takze velmi ocenujem Matusov clanok. Vcera vecer som si este narychlo pozrela fotky, aby som videla znacenie. Na vrchole som bola iba ja, takze musim sa uspokojit iba so selffotom :) Vyhlady boli ocarucuje. Je to pekne straveny den!

MatusM

ahoj, áno, pľuzgier:)
Ja som tam bol presne 15.8.2007, našťastie bez kovových hodiniek:)

SK

Vtipně a výstižně podáno. Já tam šel s otcem v VIII.07, bydleli jsme v Tigaki, tak jsme to vzali pěšky rovnou odtamtud. Vyrazili jsme ráno před 6. přes vesničky Lagoudi, Asfendiou a Zia, nahoře jsme byli po 10. a zpátky v Tigaki před 3. Cestou jsme vypili asi 6 litrů vody. Dvě ještěrčí mláďata (dospělá ještěrka je na jednom ze snímků) jsem si donesl v batohu až na pokoj :-) A jako zelenáč jsem si nechal kovové náramkové hodinky i v poledním horku na ruce a vypálily mi tam nenápadně pořádný puchýř (slovensky pluzgier?).

Peter61

MatusM :-)
drobne upresnenie: epopeja je z roku 2003, dátum pridania je dátumom prerábania stránky SVTS. Jamas !

MatusM

Peter, dik za odkaz na bezva vtipnu a obsaznu reportaz (tvoju?) o vystupe na Olymp, to by som tiez rad. Pekne si tam zakomponoval tie bozstva!

BikeM - jedneho Josého som si neodpustil :)

Bacaardi

nooo ja more mozem... snorchel plutvy maska a dive-ujem cely pobyt...

Godman

Ten bar pre lezcov ma priznacny nazov...:)(:

Adushka

No ja osobne k moru fakt nemusim, dokazem si vymysliet milion patsto inych destinacii, ako valanie pri mori. Plava sa v nom sice dobre, ale to je tak jedina vec, ktora je na mori pre mna pozitivna :) Este fakt tak ist na prechod napriklad Korzikou, a posledny den sa vymachat v mori, to by som mozno este zvladla :)

Thailon

:) strasne utrpenie, taky pobyt pri mori :)) Ale vazne, je vyborne, ked plati to o tom vlkovi, ze nie je hladny a aj koza ostala nazive. Nam sa tak davno podarilo vyuzit grecke more a Olymp.

Bikemartin

Z tých fotiek sála riadna horúčava. Na jednej z nich som myslel, že je José, ale je dosť ďaleko od zálivu, tak to asi bude predloha slávnej sochy v Riu ;-)

Bulat

Ja som takto onehda "prezil" Makarsku rivieru vdaka blizkemu a krasnemu pohoriu Biokovo.

Bacaardi

ze donuteni k plazovej dovolenke :-).
netvarte sa ze more nemusite:-)))))

Adushka

Matus, peknucke. Vsak uz som raz chvalila. Urcite dobry tip pre tych, ktori su donuteni k plazovej dovolenke. a velmi fajne fotky :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma