Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma 50% na topanky Raichle v zilinskom Mamute

Diskusná téma 50% na topanky Raichle v zilinskom Mamute

Zdravim, ak ma niekto zaujem o topanky zn. Raichle, tak v zilinskom Alphasporte na nich maju momentalne zlavu 50%, ja som si prave kupil Raichle Mt.Trail XT GTX za 100€, co asi nie je celkom polovica beznej ceny, ale aj tak je to myslim celkom vpohode cena. Ma niekto nejake skusenosti s tymito topankami a ich udrzbou(koza+goretex)?

Misko79

ebenci, zase som to presvihol, chcel som si kupit nejake polky, ale uz nemaju moje cisla :(

Ondro_RK

Tak toto mňa ani nenapadlo :-) pretože ja ani nepredpokladám, že by som ich v budúcnosti potreboval reklamovať. Ale myslím, že toto nebude absolútne žiadny problém - na obuv je záruka 2 roky, takže pri prípadnej vade v záručnej dobe ich jednoducho donesiem do predajne, kde som ich kúpil a myslím, že buď mi ich opravia alebo vymenia za nové Mammut topánky rovnakej triedy alebo vrátia peniaze.

--> mayko,
keď sa pozriem na stránku, na ktorú som dal nižšie odkaz - tak Mt. Trail XT GTX stoja 320 švajčiarskych frankov, čo je pri kurze 1,484 CHF/1€ zhruba 215€, takže to aj polovica bude :-)

Bean

Kedze ja som tiez jeden taky poriesil, zaujimalo by ma, ako to bude s pripadnymi reklamaciami v buducnosti, ci aj tie prejdu pod Mammut a ci ich bude mozne vybavit v hociktorom alfaci, alebo iba v tom, kde som to kupil.

Cyro

Vypredaj plati aj v Mammute v NITRE!!! Prave dnes som si poriesil jeden backpakingovy parik za 100€ :-)

Ondro_RK

Zdravím Vás :-)
Tak ja som bol dnes v alfáči - a ešte je z čoho vyberať.
Ja som si kúpil topánky z radu Mountaineering (raichle.ch/…/Mountaineering.h…): All-degree Lite SL GTX (pôvodná cena 7000,- SK, teraz 3450,- alebo teda 115€). Modelov a veľkostí majú ešte dosť, takže ak chce niekto dobre a lacno kúpiť má šancu...
Raichle končí - kúpil ich Mammut a bude topánky predávať pod svojou značkou.
Raichle majú lacnejšie aj v Intersporte v ZA tam som videl napr. modely z radu Backpacking (raichle.ch/…/Backpacking.html):
Mt. Envy GTX Men (cca 4700,- SK) , Mt. Pride GTX Men (cca 3300,- SK) Mt. Trail XT GTX Men (3000,- SK)...

Mayko

Zaujimal som sa hlavne o modely mt crest, mt trail a mt peak.. z tychto mali tusim len 43 vyssie..., ale boli tam aj ine modely a niektore sa mi zdali mensie.

Robo

ake velkosti a modely este majuu
dik

Mayko

V ZA to mali len na Raichle a neviem ako je to v BA, ale na ich stranke maju tie iste vibramy v akcii za 132€, takze asi nie. Predavacka mi v ZA povedala, ze idu vymenit celu kolekciu Raichle za Mamut a preto to rozpredavaju, takze tak.

Bean

Jop mayko pripajam sa, tiez som ich tam kupil. Zaujimalo by ma, ci podobny vypredaj a nielen na Raichle ma aj bratislavsky alphasport, neviete niekto?

@

no namojdusu toto je uz len nazor: ,,aj keby \ano tak koza beztak nedycha ;) topanky ovvetrvaju vrchom okolo kotnika" a to pise clovek, co presiel cast norska...

Hasty

aj keby \ano tak koza beztak nedycha ;) topanky ovvetrvaju vrchom okolo kotnika

Mayko

Tieto vosky nevadia membrane? "Neupchavaju" ju nejako?

Hasty

kde je koza, tam sa dava vosk nikwax, sno-seal, G-wax...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum