Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Ďumbier

Diskusná téma Ďumbier

Ahojte neviete, ako to vyzerá na Ďumbieri zo snehom?? Rád by som tam išiel, ale neviem či mi treba snežnice, alebo niečo iné. Ďakujem

Vitus

domi a macky Vam naco boli???
Korytnica - Durkova na lyziach za 7 hodin, ale musim priznat mali sme dost

Jaroslawik

Sli sme Korytnica Durkova a trvalo to asi 10 hodin. A na Dumbiery je sneh zrana zmrnuty a nosny, asi tak do jedenastej potom je to na sneznice. Ale som zivi dokaz ze sa da prejst hreben aj bez sneznic a lyzi, len to chce trocha odhodlania a trpezlivosti.

Domi

V sobotu sme isli trasu Donovaly-Durkova v mackach, cela trasa trvala 17 hodin-naozaj neodporucam kvoli snehu.

Romozo

Vo stvrtok som isiel cast malofatranskej hrebenovky z Vratnej cez Snilovske sedlo, Chleb, Hromove, Steny a z Poludnoveho gruna nadol k Chate pri Gruni a do Stefanovej. Hreben bol komplet zasnezeny, bez sneznic alebo lyzi asi neabsolvovatelny. Na juzne orientovanych svahoch pod sneznicami sneh poriadne "cvachtal". Ako pise Vitus, pozor na slnko! Este aj pery sa mi supu...:-)

Vitus

Vcera som bol Donovaly - Durkova. Parada - len pozor na slnko, lebo som speceny ako klobasa a hore to miestami bolo ako v mikrovlnke -:).

Daulagiri

Včera som bol v NT a snehu je hooodne, ale ako píše Funttomas je preomčený, takže odporúčam snežnice alebo lyže.

FunTTomas

Jaro: keď sa práve pozerám z domu na Ďumbier, tak je úplne súvislo vysnežený. Štvrtok som bol na Krížnej vo VF a keby som nemal snežnice, tak sa v tom premočenom hlbokom snehu poriadne zabáram. Určite zober snežnice.

Sona

Predvcerom som volala do Stefanovej a tam mi pan, u ktoreho budeme byvat, vravel, ze odprataval meter snehu. A lyze mame vraj na Velku noc brat urcite. A to je MF, ktora je nizsia ako Dumbier...

Bulat

No to si pis ze na Dumbieri snehu bude...a hodne :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum