Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Banská Bystrica - Kremnické Bane

Diskusná téma K článku: Banská Bystrica - Kremnické Bane

Každý rok si naplánujem putovanie z nejakého význačného bodu Slovenska na ďalší tak, aby som si mohol zároveň spraviť aj vlastný graf. Tento rok som sa rozhodol putovať zo stredu Európy na stred Slovenska a to v troch voľných dňoch začiatkom mája. Oslovil som známych, ktorí sa so mnou chystajú v júli do Švajčiarska. Nazbieralo sa nás sedem, no ako tradične, v deň odchodu som zostal sám. Tri noci som spal v Banskej Bystrici u bratranca Petra, ktorý sa ponúkol robiť mi aj spoločníka na trase.

Miroslav Svitek

Žiaľ neviem odpovedať, je to už dva roky. treba sa pozrieť na internet, alebo zavolať ObÚ Kremnické Bane.

Lukinobar

Veľmi pekný výlet, chystáme sa za krátko na podobnú akciu. Chcel by so sa spýtať na ten kostolík pri Strede Európy. Je otvorený každý deň? Počul som, že je zvnútra veľmi pekný.
Ďakujem!

Roman Ozorák

Velmi pekna tura. Ten vystup do Bystrickeho sedla da poriadne zabrat. Pred par rokmi bol chodnik v tomto useku poriadne zniceny lesnymi mechanizmami. S tym znackovanim medzi Skalkou a Krahulami to bolo aj vtedy dost biedne a zda sa, ze sa na tom nic nezmenilo. Az do precitania clanku som Trnovnik povazoval za Kremnicky stit. Vdaka za poucenie.

TDD

Prepojenie na zdroje (ODKAZY, články, fotky, mapu,...) funguje vynikajúco. Záslužná činnosť.
Aj domáci sa rýchlo a jednoducho poučia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum