Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hrebenovka NT so psom

Diskusná téma Hrebenovka NT so psom

Ahojte, chcel by som sa spytat, ake su moznosti a ci je vobec mozne uskutocnit cas hrebenovky NT (Donovaly-Chopok) spolu so psom, 2 dni, prenocovanie pod Chabencom v ch. Durkova ... pripadne ma niekto skusenosti s niecim podobnym v inych lokalitach (M a V Fatra, atd.) Diky moc t.

Bulat

s tou Durkovou to neplati uplne absolutne- ked som tam nocoval prvykrat /cca pred 4 rokmi/ tak labrador /velmi priatelsky/ nocoval hore skruteny do klbka pri nohach svojho pana.

Eagle1

Potvrdim to co pisal Slavomirre a pokial chces ist len z Donovalov na Chopok, tak je to uplne bez problemov na dva dni z noclahom na Durkovej.Z vlastnej skusenosti viem, ze pokial ma Tvoj pes kus vychovy a neodbieha Ti na 100m a neskace po ludoch, tak to zvladnete aj bez voditka.Dalsia moznost na noclah (na 100 perc. bez problemov) je Chata Kosodrevina. U Jozka Cerneho maju psikov radi.

Slavomirre

tomas,
bol som v nizkych tatrach so psom, je to bez problemov.
Na MRSke maju specialnu miestnost pre psickarov, je taka ista ako ostatne, ale bez kobercov a s epedami na zemi pre psa. Odporucam.
Na Kamienke ta nechaju prespat so psom len na chodbe.
Na Durkovej to zavisi od obsadenosti a od psa, ak je plno a pes nie je prilis priatelsky, nechaju ta na chodbe. Ak je pes v pohode, mozes prespat aj v kuchyni ale hore v ziadnom pripade.
slavo

Sona

Ahoj, z navstevneho poriadku:Na území národného parku môžu návštevníci vodiť psa len na vôdzke a s náhubkom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum