Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2009

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka 2009

Na Trnavskú stovku som sa tešil už od minulého roku, kedy som ju absolvoval prvý raz. Môj vrchol bola vtedy Buková, čo predstavovalo asi 65 km. Podujatie sa organizuje každoročne a tento rok to bol už 36. ročník. Vedie po hrebeni Malých Karpát, pričom štart je v Bratislave a cieľ v Brezovej pod Bradlom. Tento rok som bol odhodlaný prísť až do cieľa. Bola to pre mňa veľká výzva a vedel som, že sa treba na takýto pochod pripraviť fyzicky aj psychicky. Mesiac pred touto udalosťou som absolvoval niekoľko jednodňových túr a zabehol pár kilometrov. Ale aj napriek tomu som mal obavy, či dorazím až do cieľa, lebo som prípravu dosť odflákol.

Viol

velmi pekneee fotky, skutocny skvost!! clovek si pri ich prezerani uvedomi aki sme v horach malicki a pominutelni...

MatusM

úžasné! Svet ľudí sa zmenil, len tie hory stoja rovnako..

Lubo

Matoo, napis prosim ta na tkfilozof (zav) gmail (bodka) com
Napis, ze ides s Johnnyym. Rado ti odpise, ze co od teba potrebuje vediet.
Tesime sa, ze ides :-)

Matoo

Tak medzi sialencov sa zaradujem uz aj ja. Nenencham ta mimo startovej listiny. Na mail sa mi ozvi kde co ako. A Lubo ma prepise pri starte, ci treba mu dat vediet? A ci sa bude dat z toho piatku na sobotu tam prespat? Zajtra sa okolo obeda pripojim ;)

Johnnyy

Nikto, vsetci sialenci su uz prihlaseni na NTS :) alebo maju nejake ine akcie. No vsak ty vies ako sa citis a na co sa citis. Nejde vobec o to, ci ma sklames, ja si to aj tak asi dam individualne, tak som uz na to nazhaveny, jedno ci budem v startovnej listine alebo nie. Daj definitivne info zajtra poobede, aby som sa vedel zariadit.

Matoo

Clenok mam este stale nie uplne v dobrom stave. Potreboval by tak 3-4dni na uplnu regeneraciu. Neviem ci to risknem, by som to mozno nedotiahol az do konca. A nechcem ta sklamat v 3/4 cesty. A nikto iny sa na to nenasiel?

Johnnyy

Matoo, no co robi clenok? Moj priehlavok uz je skoro zahojeny, zajtra by uz mal byt uplne ok. Daj vediet, si moja jedina nadej :o).

Johnnyy

Ja tam planujem ist uz v piatok poobede, sestra ma pobliz chalupu, tak prespim tam, aby som bol rano cerstvy, bo vcasne ranne cestovanie unavi. To uz necham na teba ako ti to vyhovuje, ale je tam moznost prespat v skole v Telgarte, myslim, ze ta prichylia, aj ked nie si nahlaseny. Premysli a daj vediet zaroven so stavom clenka, aby sme vedeli dat avizo Lubovi, ci tam chces prenocovat.
Ze budes pomalsi ma netrapi, budem sa snazit ta tahat, motivovat, radit ti zo svojich dlhorocnych skusenosti, aby sme to nejak zoptimalizovali a trebars neprepiskli zaciatok pri naj...stupaniach a radsej dupli do koni za Stefanickou. To by sme doklepli pred startom a pocas slapania. Par novacikov som uz tymto stylom stovkami previedol, takze mam prax :o).

Matoo

Volal som s bratom, ohladom zrusenia splavu, ten v pohode ze by nas tam mohol hodit autom, ak by vyhovovalo ;)No ten clenok je mierne napuchnuty, ale tiez si myslim ze do soboty by mal byt ok. Mna nemusis uprednosnovat, lebo neviem ci by som nebol tak za M.R.Stefanika uz troska pomalsi. (brzda)Ale keby sa nenasiel partak a ja by som v stredu bol na 90% ok, tak idem!

Johnnyy

Neviem do akej miery ti protestuje clenok, ale po stovke je to normalne, ja mam tiez presileny a jemne spuchnuty lavy priehlavok, ale do soboty to bude ok, teda malo by. Neskoro to nie je, budem radsej ked sa niekto ozve dva dni predtym ako vobec. Rozhodil som siete aj inde po znamych, ale ozval si sa prvy, tak ak budes 100% presvedceny o ucasti, uprednostnim ta. Dik, ze si sa ozval, priebezne ma este informuj, ako si na tom...

Matoo

Mal som ist tento vikend na splav M.Dunaja rekreacne oddychnut, ale ja som za kazde blaznovstvo :D Len zatial mi tiez protestuje clenok, v stredu by som vedel povedat jak som na tom. Neskoro? Inak tam netreba nejake lekarske potvrdenie, alebo uz evidenciu mat zahlasenu?

Johnnyy

Tak partak mi dal dnes definitivne zbohom kvoli tomu clenku, takze zhanam narychlo nahradu. Matoo, nejdes so mnou do toho? Nebudem ta hnat, slubujem, ide mi hlavne o to, vyskusat si to prevysenie, co to so mnou urobi. Ozvi sa co najskor, prosim.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma