Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Hľadám dievča na víkendovú turistiku

Diskusná téma Hľadám dievča na víkendovú turistiku

...z MA, BA a okolia. Podmienky: žiadne nie sú, iba chuť chodiť po horách. Mám 30 r.

Frýdek

je uplně jedno s kým a kam jdeš... jasně v příjemně společnosti je to lepší, ale pokud ti jde o turistiku tak je pro tebe důležitější pocit z volnosti, přírody kolem, dosažení dalšího kopce, odreagování z práce a denního stereotypu...přesně takový jsem měl když jsem byl včera na Kľaku z Fačkovského sedla. Byl jsem tam už snad desetkrát, ale ten výhled stojí za to. Přístí víkend to chci jít až po sedlo Mariková a dolu na Kunerad... pokud Vám jde opravdu o turistiku tak uvidíme kolik se Vás bude chtít přidat... :o)))

Voloda

To Jasmina: Tiez som z okolia PD. Vacsinou chodim sam, no ak budes chciet, pokojne sa na daku turu pridam. Ale pozor, som dost nespolocensky, takze nejaku konverzaciu a zabavu sotva zabezpecim. :-(

Jasmina

Ahojte, vidim, ze nie som sama kto nema s kym cez vikend vyrazit do prirody.
Som z PD, ale Slovensko je male takze ziaden problem.

Vorec

Nič v zlom private, ale takto zverejniť svoje číslo... To by som nerobil, keď tak cez e-mail :-))

Private

Mato, tak zajtra o 12:00 idem na Vysoku zo Zochovej chaty. Do 18:00 nazad. Na zoznamenie by to stacilo. Ak chces, zavolaj doobeda 0910684966, dohodneme sa.

Mato

Len ako si sa nik nechyta kazdy v tom hlada ine umysli,skoda.Naj by bolo keby bol partak ci partacka z Ba

Smolinko

Hladam kohokolvek na turistiku, najlepsie z BB. Vacsinou na vikendy... Idalne keby bol aj fotograf...

:)

private: hm, zial asi ano. ono totiz ked niekomu ide naozaj o spolocnost na ture, podelenie sa o zazitky, veselsi prechod a pod., pohlavie ci vek by teoreticky nemuseli hrat ulohu. povedal by som ale ze inzeraty tuna su naozaj o niecom inom - skor ide o tu slecnu nez samotnu turu :).

Mato, PeterSK: kedze obaja hladate partacku z BA, dohodnite sa a mozte chodit spolocne a mate po probleme, nie? Ja viem, hladali ste slecny, ale pokial vam ide o turistiku tak je to jedno, nie? ;)

Private

Pani, skoda, ze vsetci hladate slecny :-)Turistky v strednom veku (40) musia chodit po horach same?

Mato

Hlada sa partacka na turistiku aj vikendovu ja z BA Ty snad tiez :o) Mato31,email:labrador@pobox.sk

:)

Aj ja chcem slecnu, mladu, atraktivnu, turisticky i celkove zdatnu najlepsie 90-60-90, nezadanu.... jaj ci tu sa to inak pise, aha, no dobre, tak tiez hladam slecnu na turistiku, ako vsetci ostatni.... asi najlepsie obsah tejto diskusie vyjadril vo svojom prispevku Horoleze1234, hoci ktovie, mozno nejaka turist zoznamka by mala svoj vyznam... nemuselo by sa to takto podchvilou riesit vo fore :))

SK

Ako to v MK vyzera so snehom?

PeterSK

Ahoj Sonicka,dakujem za kontakt, snad ti moj mail pride, lebo prvykrat sa mi vratilo hlasenie, ze nebol do tvojej schranky doruceny :-) Mas buduci vikend cas a chut na nejaku kratsiu "spoznavaciu" turu ? :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum