Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dva pohľady na termoprádlo X-Bionic

Diskusná téma K článku: Dva pohľady na termoprádlo X-Bionic

Termoprádla je na trhu skutočne široká ponuka. Aj v našich testoch sme za tých niekoľko rokov predstavili rôzne druhy. Tentokrát sa pozrieme bližšie na produkty švajčiarskej značky X-Bionic. Cenovo sú položené vyššie a preto nás zaujímalo, či je funkcionalita hodná investície. Testovali sme radu Bionic Energizer – dámsky aj pánsky set, ktorého súčasťou bolo tričko s krátkym rukávom, tričko s dlhým rukávom a boxerky.

Ida

Súhlasim so všetkým, čo bolo napísane v závere. Cena je vyššia, ale toto termopradlo si ju zaslúži. Neľutujem utratených penazí, lebo sa v tomto pradle citim neustale komfortne.

Adeo

To no-name: Vobec nie som zastanca \"len\" termopradla, ale blaboly davas von aj Ty, kedze X-bionic vobec nepoznas. x-bionic.com/…/439970. Firma venuje vyskumu velmi vela, preto su ich veci aj take drahe. Referencii je vela, hlavne testovanie spickovych sportovcov a vyhodnocovanie. Odkial to viem? Robi tam moj kamarat, takze info nemam len z webky, ale z prvej ruky. Okrem toho mam dve veci od nich skoro 10 rokov a nikdy som nemal problem...

Adeo-MM

Ahojte, este na zaciatku som pisal o X-bionic.Spominal som, ze co to som vsak odchodil uz aj v horach po svete a odskusal kopu termopradiel od Moira, Falke, Lowa, Salewa, Craft atd. Tricko a kratke gate od Bionic mam od 2004 - teda 8 rokov... Pouzivam ho na tyzdennej baze a pouzivam ho ako na beh, tak aj na hory ci lyzovanie. Ako uz zaznelo Bionic robi vyskum na kazdu oblast zvlast a tak si treba z produktoveho portfolia dobre zistit, co je na co dobre - a hlavne na co to chcete pouzit. Osobne treba povedat, ze firma do vyskumu dava vela prachov, takze len o placebo sa nejedna, pretoze pradlo je fakt funkcne. Pradlo po tolkych rokoch nema naznak opotrebenia, ja som v nom este nesmrdel a osobne som nic lepsie nenosil - zatial. Urcite odporucam a aj ked su ich veci fakt drahe aj pre mna, urcite dalsie termo pradlo bude od X-undergear BIONIC. Za ten cas som kupil aj ine znacky ale neni to ono, vlhko, chlad, pocity, ktore pri vykonoch nemaju co robit. Co sa tyka susenia, ano, nejde to tak rychlo pri produktoch, ktore su urcene na ine vykony (avsak technologia BIONIC pracuje s potom a vlhkostou - a to trosku inak ako konkurencia), ako som povedal, ked na beh, tak ne beh, ked dazd, dazd, resp. hory atd. Treba dobre vybrat. Ja maximalne odporucam. Kludne Vam hodim do mailu aj nejaku foto ak budete chciet, pradlo sa nikde nepara a je uplne ako nove. Jasne, vsetko je individualne - to, co zaznelo o profi sportovcoch by som asi zdoraznil. X-BIONIC podla mna to pradlo vyvija pre extremne zataze. Dost dobre to demonstruje napr. aj toto video.

Jimmike

Mam x-bionic accumulator evo vid tu. Je to pecka. Som s tym spokojny a hlavne vyhody toho Evo vidim pri sportoch kde sa clovek rychlo hybe. Tj pri biku a snowboardingu je to velmi napomocne. Pri behu ma dostatocne zahreje aj senzor.Rozmyslam tiez, ze by som si dokupil aj radiactor.

Lubo

Stotoznujem sa s poslednym tvrdenim na 100% :-)

Pabloo

tuláctvo je oslava života, som rád tulákom a rád smrdím:)

Pabloo

veď turisti sú ľudia čo sa cez víkendy hrajú na bezdomovcov, kadetade bivakujú, varia na jetboiloch, túlajú sa, sú neefektívny-neproduktívny a smrdia:)

Pf.69

pabloo ,takže bezdomovec je vlastne neskutočne prítažliví !

Peter61

hej, pabloo, sedi vec, sak aj kamziky sa teraz v ruji odorizuju mocom a ejakulatom :-)

Pabloo

he:)
to že nepohlcujú pachy vnímam ako negatívum...
mužský pach stimuluje ženskú žiadostivosť

Peter61

Pabloo, ale keby si ich nosil aj teraz, kym meďveďe este nespia, smrdeli by veru tiez !

Pabloo

mám merino trenky MOPEKA a v pohode - fakt nesmrdia, neuveriteľné:)
nosím hlavne v zime a do Tatier

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma