Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Proti prudu

Diskusná téma Proti prudu

Vazeni priatelia turisti,
toto vlakno zakladam ako platformu, na ktorej by som rad zhromazdil informacie, osobne skusenosti, nazory, ktore su v protiklade s dnes rozsirenymi a vseobecne uznavanymi modernymi nazormi v oblasti turistiky, sportu a pod.
Forum zakladam preto, lebo mam osobny pocit, ze oblast sportu (podobne ako ine oblasti nasho zivota) je tvrdo komercionalizovana, vyprazdnuje sa povodny obsah a potlaca sa povodny duch sportu.
-) ciernaznacka
Bacaardi

ziadny citat? ziadna odpoved? nic?

neoplati sa to, ked to nie je na titulke ze? peníš? zúriš?

Merhorn

CZ, ja som sluboval, aj ty si sluboval a co z toho? tak potom o co ti ide? Uvedom si, ze minimalne tymto tvojim spravanim konas absolutne kontraproduktivne voci tomu o co ti ide. Ovsem ak ti naozaj ide o to co sa tu snazis prezentovat. Ak ano potom volis tu najnelogickejsiu moznu cestu. Tomas, vies my nemame tolko casu ako ty, musime aj pracovat v dosledku coho si mozme aj dovolit to co nam ty potom zavidis a snazis sa nas presvedcit, ze nemat to je predsa lepsie, pretoze to nemas ty. Co na tom v dosledku coho to nemas. Som rad, ze mam moznost si kupit veci podla seba a nenosit cervene trencle ako pred 89tym. Tebe ta uniformita asi staci, mne nie. Ak ma chces presvedcit o opaku zacni tym, ze budes davat logicke argumenty, odpovedat na otazky a nehrat sa , ze si spapal celu mudrost sveta. Svojim pristupom absolutne maris svoj zamer, ak ako som uz spomenul to je tvoj zamer. Este jedna rada nakoniec - pracuj, nech na teba nerobime nadarmo a nepremyslaj nad kravinami.

Ripo

PROSIM zúčastnených, aby ukončili diskusiu v tomto vlákne, ktorá nevedie k ničomu. FLAME .!

Ciernaznacka

No vidim, ze uz je cas aby vam Lubo napisal novy test.
Lubko, potrebujeme nove informacie na nakupy, kvik, kvik.

Ripo

PROSIM zúčastnených, aby ukončili diskusiu v tomto vlákne, ktorá nevedie k ničomu. FLAME ...!

Turis

Stále sa čudujem niektorým ludom ktorí reagujú v tomto fóre a zamotávajú sa do "vlákna" CZ...totálna ignorácia by už bola konečne na mieste...

Ripo

PROSIM zúčastnených, aby ukončili diskusiu v tomto vlákne, ktorá nevedie k ničomu. FLAME !

MisoB

Myslel som, že sem nikdy nenapíšem, ale vyjadriť vďaku sa patrí. Takže:
Drahý pán Čierna Hnačka,
chcem Vám úprimne poďakovať, že svojimi nekonformnými názormi priťahujete toľko pozornosti a zvyšujete návštevnosť tohto webu. Cena reklamy je priamo úmerná návštevnosti, takže sú neoceniteľné Vaše príspevky, ktoré ju podporujú. Dúfam, že nás naďalej budete obšťastňovať perlami Vášho ducha a tým napĺňať konto webu.
Česť Vašej práci.

Ciernaznacka

Rbr69
Keby sa peniaze, kt sa investovali do oblbovania ludi investovali do vyskumu, tak by sme sa nachadzali technologicky o 200 rokov vpredu.
Takto mame iba pseudorozvoj, pseudopatenty, iluzie vytvorene reklamnymi agenturami.
Rbr- precitaj si este raz recenziu na zazracne spodne pradlo od Adushky, zasmejes sa a mozno ti to aj zacvakne.

Rbr69

CZ, a co by si chcel, 5 rocne planovanie a ekonomiku RVHP? topanky z NDR, magnetofon z HU, radia z RO, televizor zo ZSSR a fiatku z PL? ... a technologicky rozvoj nie do vyrobkov, ale len do armady?

Splinter

Ciernaznacka

ten parfém, ktorý spomínaš, určite nestojí 2,99€ a nemajú ho v Tescu medzi zubnými pastami a avivážami. Istá veľmi malá a veľmi prachatá skupina ľudí sú ten parfém kúpi len preto, lebo napr. taký istý parfém používa Céline Dion. Ale výrobca s predajcom sú len radi, že sa nájdu blbci čo im vysolia toľké peniaze a kým budú mať dostatok blbcov, tak budú mať premrštené ceny...

Min. tých 80% ľudí, ktorí podľa Teba majú oscedantnú psychózu, si obyčajne rozmyslí, čo a za koľko nakupujú. Áno sú ľudia, ktorí nakupujú kým kreditka stačí a nakúpia aj to, čo nepotrebujú...ale míňajú si svoje a nie Tvoje peniaze tak sa nerozčuľuj. Každý je zodpovedný za seba..

Ripo

PROSIM zúčastnených, aby ukončili diskusiu v tomto vlákne, ktorá nevedie k ničomu. FLAME !

JuroH

a ozaj, ciernaznacka, keďže toto je turistický web, tak napíš, čo si v lete pobehal, aké kopce? daj nejaký tip na nejakú zaujímavú túru :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum