Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Horolezecká škola

Diskusná téma Horolezecká škola

Ahojte, zaujímalo by ma, či nemá niekto z Vás skúsenosti s horolezeckou školou v Liptovskom Jáne, ktorú organizuje Mutton. Chcela by som sa tam nahlásiť, tak či niekto nevie poradiť, či sa to oplatí. Myslím tým, či mi to naozaj aj niečo dá, alebo je to len taká atrakcia pre zahraničných turistov.

Spacer

Ahojte,
prosim o vase nazory na skolu Encian. Absolvoval niekto z vas ich kurzy? ake mate skusenosti s touto skolou? naucia dobre ?
dakujem

Dana

Sagarmatha viem určite, že si si vybrala veľmi dobre.Určite nebudeš ľutovať.Ja môžem na "zajace" len to najlepšie. Ale nechcem Ti nič dopredu chváliť, treba vyskúšať. Prajem TI veľa pekných chvíľ v horách.

Sagarmatha

No známych ktorí lezú mám, ale ,,otravovať,, ich s výučbou to asi nie :) Ale bola som pozrieť na rockstar a to sa mi naozaj javí omnoho lepšie ako mutonn. Dakujem.

Pepo_SK

No alebo ak mas nejake kamarata ktory lezie, tak to mas zadarmo :-)

Pepo_SK

Sagarmatha

Hento nieje seriozny lezecky kurz. Na ich stranke pisu lekcia 4 hodiny. To ta nic nenaucia, bral by som to len ako nejake spestrenie a zabavku. Ale nie seriozny kurz.

Ak chces nejaky zakladny kurz lezenia tak v niektorej horolezeckej skole ktora uz ma nejaku historiu a vysledky. Na stranke jamesu je zoznam skol ktore robia kurzy. Je ich dost a ponuka je siroka. Su aj lacnejsie zakladne aj komplexnejsie.

james.sk/object.asp?pageid=60…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum