Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Kôprovský štít cez Hlinskú dolinu

Diskusná téma K článku: Na Kôprovský štít cez Hlinskú dolinu

Tato trasa nás zavede do jedné z nejosamělejších a nejkrásnějších tatranských dolin - Hlinské doliny, dále vystoupíme na Kôprovský štít nabízející překrásné výhledy, zblízka spatříme největší pleso Slovenska a jako nečekaný "bonus" prožijeme i bouřku a kroupy. K výběru této túry mě vedla očekávaná osamělost, neboť jsem měl už dost desítek či stovek turistů v lépe přístupných částech Vysokých Tater.

Sona

Lolek a Bolek su fantasticki! :))))

Pabloo

tak opravujem...mladý dominantný kamzík chce z lúky v Temných smrečinách vytlačiť starého vodcu smečky...:)

z jeho prejavov som nadobudol dojem že je to dáky rozvedený, všetými opustený, ufrflaný stařík, ktorý sa snaží zaujať aj za cenu urážok

Lubo

Honza,

za tie roky si si mohol vsimnut, ze HIKING.SK nepouziva www .... kuk do addressbaru :-).

A ked sme pri tych urazkach, skor mam pocit, ze si to ty, kto si v diskusiach neberie servitku. Najma pokial ide o novych autorov a predovsetkym zeny.

P.S. Otazku mazania/nemazania prispevkov od Petra mozes pokojne povazovat za uzavretu. Dalsie prispevky tohto sa tykajuce budu zmazane.

Pabloo

dvaja starnúci barani sa stretli na jednej lúke:)))

Honza286

Lubo, nic proti, ale pokud ti nevadí, že onen čobolský všeználek uráží hiking.sk$ret a HZS, tak je asi vše ok...

Lubo

Zamieta sa,
to by sme skor mali zacat mazat vacsinu tvojich prispevkov, pretoze pravidelne porusujes pravidlo o priatelskom duchu tohto fora a verbalne napadas kazdeho a vzdy, ked sa da.
Peter ti nastavuje zrkadlo...

Honza286

Žádám redakci hiking.sk o automatické mazání všech příspěvků z IP nicku Čobolský všeználek", "Peter61" - 90 % jeho příspěvku je absolutně mimo dané téma! Speciálně odpovědˇpro onoho znalce - lidi, co šli cca 15 minut za námi, neměli o nějaké bouřce žádné tušení, ona bouřka byla klasická letní 15 minutová záležitost a poté jen občas pršelo, nic více, nic méně.

"Čobolský všeználek"

Zislo by sa pri ture poutzivat spolahlivejsiu predpoved pocka a kvalitnejsie mapy. Neboli by potom take dramaticke opisy, vyplyvajuce zo zaciatocnickych chyb. Niekedy sa za nich plati... Ak ide burka, tak by som nestupal dalej na hreben. Je blbe docitat sa o sebe na hzs.sk, ze ma zviezol vrtulnik v ciernom spacaku.

Ct.autor by mohol pozivat spravne nazvoslovie a nemiesat v texte češtinu s slovenštinu:
"na Trech studničkách",
"Nad Tatrou sa blýská, hromy divo bijú"
"dostupností Trí studniček a Podbánského "

Vrana

Aby som to upresnil, lebo z diskusie nie ja jasne co je a co nie je pravda ;-)

IMHO nie je vidno vrchol Gerlachu a asi ani Zadny Gerlach. Vidno akurat tak Dromedarov chrbat a cast hrebena od Litvoroveho stitu po Zadny Gerlach.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum