Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Predného Krátkeho

Diskusná téma K fotke: Z Predného Krátkeho

Včera bol snáď jediný a dúfam že už nie posledný októbrový slnečný deň. Príroda sa znova zaskvela v jesenných farbách a romantiku opustených dreveničiek dopĺňali zvuky zvoncov pasúceho sa dobytka a kostolných zvonov z neďalekej Pohronskej Polhory.

FunTTomas

Muska: 31. októbra som tadiaľto prechádzal. Žltá značka tesne pod Predným Krátkym je stále zahádzaná haluzinou, ale je to priechodné. Horšie je, že značiek je poredšie, to môže neznalému sťažiť orientáciu. Počasie nám síce vyšlo, ale akurát, keď sme boli na Prednom Krátkom, tak začala stúpať inverzia z doliny a na fotenie to veľmi nebolo. No oddýchli sme si pred Gazdovským dvorom na Chlipavici. Krásne je to tam vybudované. Tam sa akurát začala už vyťahovať modrá obloha a na Machňarke sme si užívali slnka.

FunTTomas

muska: vďaka za info. O zahádzanom chodníku cez rúbanisko viem, išiel som tadiaľ v zime, takže haluzina tam leží dosť dlho. Hádam vaše ohlásenie pomôže ku skorému prečisteniu.

Muska

Aj ja by som tu chcel nejakú chatu.. FunTTomas prajem pekné počasie. Inak žltý chodník z Polhory je ťažšie prechodný kvôli prerezávke. Asi v dvoch tretinách výstupu na mieste kde chodník pretína traverz lesnej cesty je zahádzaný konármi po ťažbe. Už sme dali avízo na obecný úrad nech to odpracú.

FunTTomas

Joj, parádny pohľad (5 b). Akurát v identickú nedeľu sme sa s Daulagirim bavili vo vlaku o Krátkom. Najbližšiu sobotu tam idem na túru a ďalej na Klenovský Vepor.

Rbr69

Ihra to tam farebnostou stromov a roznorodostou tvarov stromov, fakt velmi pekne prostredie

Daulagiri

Ooooch tu chcem mať chatu...
Jedna veľká nádhera táto fotka muska, lákaš ma čoraz viac.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Sokolia skala Sranda. Ale stane sa aj takto v domácom pohorí, že sme o niečom netušili. :-) Ja som napríklad takto netušil o kamennom okne nad Motyčkami a dozvedel sa len z H …

+ 2 ďalšie príspevky