Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma eprit

Diskusná téma eprit

ahojte. prisla mi na mail sprava od firmy EPRIT ktora potpodruje individualnu turistiku. v sprave uvadza ze mam nejaku poukazku na trojdnovy bezplatny pobyt v lubovolnom hotely ktory je v ich programe. ma niekto skusenosti s niecim podobnym alebo a s tymto istym?

Alena

Aj ja som dostala kupón Eurorest a na moje prekvapenie,mi odpísali z viacerých Penziónov,boli veľmi ochotní,a ubytovanie za 12€ pre dve osoby na 7 dní mi nepríde veľa :),a strava sa pohybuje rôzne, od 8€-17€ na deň,ale keď idem len niekde v NR na večeru zaplatím toľko alebo viac.

Lajko

My sme tiež skúsili tú akciu na OMV a kúpili sme na skúšku 2 poukazy.Napísali sme asi do 10 zariadení v ponuke .Z 5 sa neozvali vôbec a z pietich prišla zamietzavá odpoveď,čo je blbosť,že by boli všetci plný v októbri,keď ja uhorková sezóna.Túto firmu spravuje jedna Rakúska spoločnosť a je to riadny podfuk.

Wolflike

ludia neblbnite. takato "akcia" tu obiehala tak dva tri roky dozadu. super pobyty v hoteli. par jedincov co sa na to dalo nakoniec zistilo ze pobyt je sice zadarmo ale po zaratani stravy, rekreacnych poplatkov cely pobyt este preplatili voci beznej cene. za prve ide o "vybranu" siet hotelov, zvacsa zbytocne drahych nezaplnenych, v danej lokalite obycajne na vlkastnu opast zozeniete lepsie ubytovanie, za druhe obycajne mate k dispozicii len urcite terminy ktorym sa musite prisposobit a casto su to tie neatraktivne mimosezonne. tolko z pocutia. naozaj nic nie je zadarmo. toto je na urovni tych farebnych letakov v schrankach pozyvajucich vas na super vylet s chutnym obedom a prezentaciou zaujimavych vyrobkov k tomu :)

George

Zdravim mne to tiez prislo a ked som to cele poriadne prestudoval zistil som ze v kazdom hotely je povinna sadzba za stravu ktora sa pohybuje minimalne od 8 eur na osobu DEN len v penzione a ovela viac ak ide o hotel.Takze nic nieje zadarmo......

Peterf

Podobna akcia bola nedavno na benzinkach OMV, chceli sme to s kamaratmi vyuzit,ale ked som si precital podmienky zistil som ze slusne ubytovanie najdeme za ovela menej penazi. Su to 3 a 4 * hotely a vsetky poplatky ktore su v tom len minimalne podlezu standardnu cenu.

Boro

Opatrne, ľudia. Tu nie je nič zadarmo. Hneď sa z toho vyklube, že ešte máte doplatiť nejaký kúpelný alebo iný poplatok,poplatok za to, že ste si pustili TV,že ste sa pozreli z okna a nakoniec, že ste im buchli z dverami, keď ste utekali preč. Podvod na podvod.

Juraj1607

jasne tak kaslem na to... dakujem...to uz sa asi naozaj neoplati dufat ze by sa nieco taketo dialo na slovensku...

Farida1988

ahojte aj mne to prišlo a keď som vyplnila tú anketu, aby mi prišiel nejaký certifikát, aby som mala ten pobyt zadarmo, tak tiež pýtali cca 12 E. To je iba nejaký marketingový ťah, že zadarmo.

Mifo78

Aj ja som to dostal. Skus si vsak podrobne pozriet ponuku ubytovacich zariadeni a zistis, ze ubytovanie mas zadarmo, ale musis si k tomu povinne objednat stravu v hodnote min cca 15 € ... V dnesnom svete nic nie je zadarmo ...

Rescued

Nazdar Juraj, tiež mi to poslali, ale nezdá sa mi, že by taký program "Moja Európa bez hraníc" ani táto s.r.o. EPRIT boli niekde známe a ratifikované na nejakej našej dôveryhodnej internetovej stránke. Ja osobne sa bez tejto mačky vo vreci zaobídem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Prekliate pivo Jasné cocktu poznám a mám aj nejakú doma momentálne :). Podobná našej kofole, akurát má viac bylinkovú chuť. Mám rád aj Solu a Schwepper, ktoré predávajú v Slov …

+ 27 ďalších príspevkov