Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Parťák na hory.

Diskusná téma Parťák na hory.

Ahoj.Predbežne zháňam niekoho do partie na viacdňové treky po slovenských horách od jari 2010. Pre začiatok a oťukanie sa mne najviac dostupné M.a B.Karpaty, Považský Inovec, neskôr i Fatry a pod.Spanie-salaše, prístrešky, útulne, chaty a pod.Doprava-bus, vlak, stop.Som 47r.zo SI čau na horách. mivym2@gmail.com

Cerwo

Zdravim vas,
cez vikend by som rad vyrazil do Nizkych Tatier a hodil by sa mi partak. Noclah by bol v stane. Stan mam. Trasu by som upresnil do mailu, prip. mozme dohodnut aj nejaku inu. Moj vek - 24.

Bulat

MiroSlavian, ak si už nevyrazil, možno sa stretneme dakde na ceste- ja mam v pláne 10.8. vyraziť z Obručného, v prípade priaznivého počasia by som mal byť za 3 dni na Dukle /večer 12.8./ a odtiaľ ma čaká putovanie do Košíc...

Dracik

Martines myslis beh al. rychlu chodzu? Nejde mi zobrazit tvoj mail..na rychlejsiu turu by som sa pridala cez vikend al. aj cez tyzden:)

Martines

niekto kto si aj rad zabeha po horach? taka rychloturistika na lahko :)

Miroslavian

Ahojte. V auguste až septembri /32 dní cca./ sa chystáme ( zatiaľ 2 dievčatá - 20r. ) na prechod cesty SNP. neviem pokiaľ dôjdeme .. snáď po Devín. Štart z Dukly 5-10 augusta. Pridá sa niekto?

Milan59

Hľadám parťáčku na bike v okolí BB cez týždeň.

Krakonos

dufam ze to neni pravda

Tragická búrka: Blesk v Malej Fatre zabil Maroša († 29)

Spacer

Zajtra strecno -> snilovske sedlo a dole. Ja 29, start co najskor zo ZA zel stanice smer strecno.

Horalka1313

Rada by som sa zoznamila s partakom /priatelom na lozenie a chodenie po horach. Som z BA a preto chodim najcastejsie do Rakuska, do okolia Viedne alebo aj inde, aj Tatry, Rohace.. a milujem ferraty. Ak sa tu najde spriaznena dusa velmi sa potesim. V zime menim chodenie za lyze.. ale aj ine sporty su fajn. Vekovo asi tak 45-55 rocny. Zmysel pre humor, pozitivny pohlad na zivot.. je fajn zaklad pre partaka. Katka

PJano

Momentálny, dosť improvizovaný nápadík (vysoko aktuálny aj pre mňa, vôbec nie ironický!): Vyrobiť si a pripnúť na batoh, príp. aj na batohové popruhy vpredu vhodný text s trhacími prúžkami so svojím tel. alebo e-mailovou adresou. Základné požiadavky: Text jasne/presne/výstižne, stručne/hutne vyjadrujúci záujem o spoločné túry. Stručná špecifikácia túr a súvisiace požiadavky. Dobre čitateľné písmo. Nad trhacími prúžkami s kontaktným údajom prípadne text typu: Možno odtrhnúť aj bez momentálneho komentára (takmer anonymne).
Zdôvodnenie: Najviac ľudí, ktorí majú skutočný, reálny záujem o túry, stretneš vždy práve "tam hore".
Problém (úskalie): Na náročnejších miestach, na ktoré sa spravidla pýta spoločník, žiaľ, nemusíš stretnú dlhý čas nikoho. Možné nesprávne vnímanie okolím (s čím sa nie každý musí vedieť vyrovnať).
P. S. Privítam tvorivé rozvinutie nápadu. Aj sám budem o ňom ďalej vážne premýšľať.

Horalka1313

Rada by som spoznala partnera na chodenie a lozenie po horach.. poznam Tatry aj naj sa mi pacia hory v Rakusku, ferraty..alebo bezne horske tury.. aj Dolomity, a to v lete.aj v zime, v zime potom lyzovacka..Hory su kraasne;-).
Katka

Dawid

renca> v nedelu este len pridem domov, ale ak by si isla az cez tyzden, tak ja sa chystam tiez. ak by to bolo aktualne, kludne mi napis na david_sajgalik@hotmail.com

Fizik

Keď budeš mať niečo naplánované vo Fatrách, daj vedieť.Tiež nemám niekedy s kým ísť.Vek 43 r., doprava autom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum