Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Indonézia - Jáva - na sopku Gunung Bromo

Diskusná téma K článku: Indonézia - Jáva - na sopku Gunung Bromo

Tisíce ostrovov Indonézie, rozhodených okolo rovníka, ukrýva pod svojimi palmami množstvo čarovných miest. Opíjanie sa ich nádherou stalo sa na tri mesiace zmyslom môjho života a teraz túto krajinu milujem. Jávu som vždy považovala za jeden z najnudnejších indonézkych ostrovov. Moje túlavé topánky ma nakoniec priviedli aj sem, aby som sa presvedčila o svojom omyle. Priviedli ma do vyprahnutej sopečnej krajiny, aby som vystúpila na sopku v sopke - Gunung Bromo.

Bikemartin

Sorry za OT príspevky nižšie. K téme dávam link na fotky môjho kamaráta, ktorý tam bol na biku foto.kybi.sk/…/?g2_page=3. Na jeho webe kybi.sk sa môžete preklikať aj na jeho blog.

Vrana

len som regoval na dole znudeneho kolegu

Bikemartin

vrana, toto predsa nie je web o horolezectve, tak načo také prirovnania? Ale dobre, zapôsobil si a mňa donútil googlovať who was Hermann Buhl ;-)

Vrana

iste s Buhlovym vystupom na Nanga Parbat sa to zrovnat neda, napriek tomu svojich citatelov si clanok najde

Pepa

mně nepřipadá článek vůbec nudný,rád se někdy přenesu na jiný konec světa a přečtu si o zemích, ve kterých jsem ještě nebyl,Indonesie je jednou z nich a navrch jsem se dozvěděl, že autorka neumí mrkat:-)

J@

určite áno, napr. tvoj životopis..

J@

.. jedno z najkrajších miest na svete. Na základe odporúčaní domácich sme my zvolili tu druhu alternatívu a sledovali "vznik nového dňa" z vrcholu na okraji veľkého kráteru. Nádhera..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma