Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Branisko - zimný výstup na Smrekovicu

Diskusná téma K článku: Branisko - zimný výstup na Smrekovicu

Zima sa posledné dni ukázala vo svojej plnej kráse a s príjemným pocitom pohody a kľudu, ktoré so sebou priniesli zimné prázdniny, sme sa opäť rozhodli navštíviť naše hory. Nevenovali sme veľa času plánovaniu trasy, pretože už dlhú dobu sme chceli uskutočniť výstup na najvyšší vrch pohoria Branisko – Smrekovicu (1200 m n. m.). Bolo by to príjemné zakončenie roku 2009, keďže sa už chýlil ku koncu.

Abelard

To neboli psie stopy, ale vlčie. Žijú tam. Sú tam aj medvede.

Kaspy

Neviete ako to vyzera na Branisku so snehom, chcel by som vybehnut na Smrekovicu od Lacnova, zaujima ma ci sa uz nebudem topit v blate.

Peter61

Ad klzisko v Šindliari:
na jeho "dolnom" konci je tabuľa s vysvetlivkami - tuším projekt v rámci eurofondov alebo čosi podobné. Nad obcou je už dávnejšie športový areál (kurty, vlek). Všetko je o ľuďoch.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma