Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nova Sedlica-Devin

Diskusná téma Nova Sedlica-Devin

Niekedy v polovici jula by som chcel vyrazit na tuto trasu! Mate niekto s tym skusenost,alebo planuje niekto nieco podobne?

Duco

Tom:no ved mi napis tvoj mail. Mozem ti poslat priblizny plan.

Tom

cau Duco, aj ja by som sa mozno rad pridal na kusok trate ak by som mohol a mal trocha casu. Posli mi plan treku a kedy chces ist...

Zatim TOM

Duco

kaks:napis mi nejaky kontakt a mozme sa dohodnut. ja uz mam ale presny termin urceny, ak vam to bude vyhovovat budem len rad ze nepojdem sam.

Kaks

Ahoj Duco

S kamošom plánujeme Duklu -Devín niekedy v Júny/Júly .. Nie sme žiadny profíci. Nemohli by sme to dať niako dokopy??
Pekný Deň

Duco

Daulagiri:ok tak daj potom vediet.

Daulagiri

Čau duco: prišlo mi to, predbežne rozmýšľam nad úsekmi v Slovenskom raji alebo v okolí Kmemnických baní. Uvidím ako na tom budem v lete s voľnými dňami a ak ma ešte niečo napadne tak dám vedieť.
P.S. díky za ten rozpis

Duco

Daulagiri:tak som ti poslal ten rozpis. Si to skontroluj ci ti to prislo.

Duco

Cau Ivo, no zatial sme dvaja. To bude len dobre, ak by si siel s nami. Aspon nebude nuda. Inak cast od z Novej s
Sedlice po duklu je podla mna najkrajsia. Aj preto ju chcem prejst. Uz som tam bol 2krat a bolo super!

Ivo.

cau duco, minuly rok som isiel dukla-devin, ale celkom rad by som si presiel aj cast od Kremenca po Duklu. Kolko vas ide?

Duco

Daulagiri:poslem ti to, len som to este nemal premyslene. Uz to mam aj spisane,este to poslem kolegovi co so mnou ide,ci sa mu to pozdava. A potom ti to poslem.

Daulagiri

Duco: môžeš mi poslať ten rozpis na:daulagiri@post.sk, nič nesľubujem ale budem o tom premýšlať a možno sa pridám aspoň na nejakú jednodňovku alebo niečo viac, vopred díky

Duco

Daulagiri: Kludne. Daj mi nejaky kontakt. Napisem ti priblizny rozpis kde a kedy budeme a ked budes chcet niektoru etapu preslapat, tak sa k nam mozes pripojit. Moj mail je vo fore cesta hrdinov SNP! Ak sa mi podari to prejst, urcite napisem ako bolo. Dufam ze to vyjde!

Daulagiri

Duco: ako som už písal tento rok mi to nehrozí (hoci by som šiel rád) no nejaká etapka nie je zlý nápad, ale ktovie čo sa ešte do leta udeje. Želám vám super počasie, ľahké batohy a aby ste to v zdraví prešli. Potom sa podel o zážitky čau.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Svatopluk k článku: Kolkáreň Drienčany Dobrá správa pre putujúcich týmto zabudnutým krajom. V Drienčanoch sú drevené sochy, možno od rovnakého autora ako Jánošík na Klenovskom Vepri.

nová téma

Komentár

Daulagiri k článku: Tri Vody Prechádzal som okolo 1.5.2024, oddychoval a skrýval som sa tu pred silným slnkom. Prístrešok je pekný, na spanie len v núdzi, ale pred dažďom by mal ochrániť do …

nová téma