Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zlatá Baňa – Zámutovské skaly a späť

Diskusná téma K článku: Zlatá Baňa – Zámutovské skaly a späť

Už niekoľko dní sme mali v pláne vyraziť na Slanské vrchy, avšak ustavične pršalo. Počasie sa umúdrilo až na konci mája, stačilo troška slniečka a chuť na túlanie sa po lesoch bola taká veľká, že sa nedala prekonať. Skoro ráno sme už s Tomášom stáli pri smerovníku nad Zlatou Baňou - Temný les. Naším cieľom sú Zámutovské skaly.

Nonormal

Musím priznať, že máš pravdu, ten biely opar nad krajinou v diaľke ma splietol. =)

Waldek

Ahojte, malá poznámka k fotke "Pohľad smerom na Domašu, ktorú, žiaľ, na fotke nevidno". Je to pohľad na Vranov nad Topľou. Na Domašu sa treba z toho miesta pozrieť zhruba 82,5 stupňa severnejšie a aj tak by ste videl len stromy okolo.

Priesil

Kto sú kompetentný, ktorý sa majú zobudiť? Peniaze majú veľkú moc,drevárska lobby to má zrátané. Chlapci, pôsobíte na mňa ako skutočný fajnšmekri a milovníci pokojných miest v našej prírode. Pekný článok.

Berto 112

Dobrý článok, krásne fotky, čo dodať. Slánske sú naozaj ľudoprázdne, krásne, miestami divoké a zarastené rúbaniská majú tiež svoje čaro. Na druhej strane sú miesta kde srdce plače, a je ich dosť.

Alexander

Na Zamutovské skaly nebude nikdy chodit vela ludi, to sa nebojim. A ti, co tam chodia, odpadky nenechavaju...Ono zase by bolo skoda nepisat clanky. Azda by ta bavilo citat info stale o tych istych "preflaknutych" miestach? Zamutovske poznam, bol som tam asi 8x, ale stretli sme tam asi 4x aj dalsich ludi.

Damniel

počujte, o takých pekných miestach by ste nemali písať, začne tam chodiť veľa ľudí, nahádžu tam odpadky...:-))) Veľmi rád mám Zamutovské skaly, hlavne preto, že som tam nikdy nikoho nestretol a bol som tam asi 4-krát. Slánske vrchy sú krásne, pokojné hory, našiel som tam mnoho pekných miest, ale radšej nič o nich nenapíšem...

Alexander

Už sa opakujem, ale hľa, ďalší dôkaz o drancovaní lesov. Lebo toto nie je o rozumnej ťažbe...Zmení sa to teraz, po volebnej zmene?

Ramon8a

Pekný článok, Slánske vrchy su fak skvost prírody, nádherné lesy s ukrytými andezitovými skalkami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum