Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Maly Rozsutec S/BEZ maciek

Diskusná téma Maly Rozsutec S/BEZ maciek

Zdravim, chceli by sme si spravit "prechadzocku" ktorej by mal dominovat Maly Rozsutec. Macky vo vybave nebudu chybat, ale este v nich nemam vela nachodene. Najviac sa obavam prudkeho stupania a nasledneho klesania z Rozsutca. Pri ceste dole tym rozbytym zlabom smerom na Podrozsutec(poznam zatial len z fotiek) je lepsie smykat sa, alebo nechat macky na nohach a robit opatrne kroky? Resp. co je horsie...letiet dole na zadku, alebo robit kotrmelce s mackami na nohach:D Viem ze asi ani jedno: neviete mi hodit link, ako sa spravne pohybovat s mackami na nohach...vsade som nasiel len ze smykanie na bruchu s pokrcenymi kolenami...ale to v mixovom terene asi nie je celkom onco. Diky.

Llll

Vystroj - oblecenie, Vyzbroj - vsetko ostatne ;-) bolo to tak aj ked sme tu este neboli,aj teraz a mozno to tak bude aj nadalej;-)

Peter61

vrana, buď kľudný :-)
Podľa JÚĽŠ a SSJ sú oba termýni ( výstroj aj výzbroj ) správne. Na druhej strane, starí záložáci ( žeby aj IIII ?) si pamätajú: "...určiť čas, miesto a spôsob nástupu, druh výstroje a výzbroje".

Vrana

2 mayko: Dobre rozhodnutie. Najskor sa treba naucit pouzivat vystroj v lahsich terenoch.

Mayko

forky: snehu je vDierach malo(do 5cm), ladu je za to pozehnane.

Forky

Mayko: a snehovo bolo? a ci len ladovo?

Mayko

Diery v nohach / nohaviciach sa nakoniec nekonali, no navleky som si vzal:D Prekvapilo ma pohodlie s akym sa chodilo(Climbing Technology SUPER ICE CLASSIC) a tiez ako to drzi na vsetkom...teda mozno okrem plechovych plosin:D Nakoniec sme prechodili len Diery(bez maciek by sme sa asi po chvili obratili) a kedze dnesne pocasie velmi neprialo vyhladom, tak sa nekonali ani Medzirozsutce.

JurajDKA

...zial aj na Velky "veselo"; pre vzdorovitych hôrnych chlapcov nariadenia zilinskej stolice neplatia.

Hubik

beres mi to z ust...uzavierka plati iba pre velky rozsutec...takze na maly veselo...:))

JurajDKA

uzavera=Velky Rozsutec, nie Urvänica (M. Rozsutec)

Bacaardi

decka a sezonna uzavera kvoli hniezdiacim vtakom dravym vam nic nehovori????

Mayko

To vrana: Rozsutec vypustame nakoniec celkom...nikto z partie tam este nebol a radsej si to prv zbehnem niekedy na jar. Hore sa by sa to aj dalo, ale na tu cestu dole smerom na Podrozsutec si vazne netrufam. Diky.

Vrana

Ucit sa chodit v mackach na Malom Rozsutci, ako vtip dobre. Radsej si ich obuj uz skor, v Dierach alebo na Tanecnici, a tam skusaj.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum