Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Snežnicová hrebeňovka Lúčanskej Fatry

Diskusná téma K článku: Snežnicová hrebeňovka Lúčanskej Fatry

Nápad prešliapať zimnú Lúčanskú Fatru z Fačkovského sedla až na Martinské hole za dva dni vznikol pomerne nevinne. "Čo robíš cez víkend?", volal v piatok poobede Lukáš, náš turistický aktivista. "Skupina štyroch ľudí plánuje zimný bivak pod Hnilickou Kýčerou a druhý deň to chcú potiahnuť až na Hole, pridáme sa?", zahučal do telefónu.

Forky

Tak tak..
zimne tury dost natahuju cas :)
Z velkej luky na krizavu je tiez pekne nekonecna cesta :)

Misko79

inak toto pohorie je moja srdcovka a clanok ma velmi potesil

Forky

nuz. skoda, ze clanok nevytvori tu atmosferu, ktora tam je...
aj tak je to najlepsie zazit... :)

M.suchy

Neda mi, aby som nereagoval. Nemyslim si, ze je velmi eticke publikovat ten isty clanok, dokonca s tymi istymi fotkami na dvoch rozdielnych weboch bez uvedenia odkazu. Tento clanok totiz vysiel na blogu 4. aprila aj na stranke blog.sme.sk. Tu je link: martindrozd.blog.sme.sk/…/Zim…
Co na to redakcia???

Lubo

Dakujeme za info,
o tomto sme nevedeli a budeme to s autorom riesit. Redakcne pravidla totiz vravia, ze text uverejneny na hiking.sk nemoze byt uverejneny aj inde, s vynimkou osobnej webovej stranky autora, pricom blog na sme.sk sa za osobnu stranku nepovazuje.

Mountaineer

O tychto pravidlach som nevedel, ale napriek tomu si nemyslim, ze by to mal byt problem. Ak bude redakcia Hiking.sk trvat na zruseni clanku, vymazem clanok z Blog.sme.sk.
PS: Preco by to malo byt neeticke?

Mountaineer

PS2: Preco by nemohol autor clanku publikovat na roznych weboch?

Mountaineer

PS3: Alebo staci uviest link z blogu.sk na hiking.sk? Alebo opacne? Prosim redakciu o info. Dakujem.

Sona

Nase pravidla su inspirovane etickym kodexom Slovenskeho syndikatu novinarov, kde sa uvadza: (novinar)Nepostupuje na uverejnenie svoje dielo súčasne viacerým redakciám. Aj ked nasi autori vacsinou nie su novinari, snazime sa dat obsahu na nasom webe profesionalejsi vyzor a preto toto pravidlo uplatnujeme. A aj z logickeho hladiska to vyzera neprijemne - niekto by nas mohol obvinit, ze kopirujeme clanky. Prosim, daj mi vediet Tvoje zavazne stanovisko, staci aj mailom, ako som Ti pisala ja...alebo aj sem, ako chces. Vdaka.

Sona

Dakujeme za pochopenie. Skusime toto pravidlo umiestnit na viditelnejsie miesto, nez len do navodu na pisanie clankov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma