Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lesný náučný chodník Tajch

Diskusná téma K článku: Lesný náučný chodník Tajch

Počas niekoľkých dní našej dovolenky na konci astronomickej zimy sme hľadali turistické ciele, ktoré nebudú veľmi vzdialené, veľmi náročné a navyše potešia aj geocacherské chúťky. Voľba padla na lesný náučný chodník v Slanských vrchoch. Čakal nás kúsok poznávania, zopár výhľadov a ako bonus dobrý pocit z príjemne stráveného popoludnia.

Crazy monkey

Bol som tam pozrieť pred pár týždňami a musím povedať že všetky zastávky, ktoré sa tam nachádzajú sú v zachovalom stave so všetkým čo k ním patrí :)

Meta keywords

Ano, presne tam.

Tiez v okoli - z Lipnikov je mozne aj autom po tejto mapy.hiking.sk/?x=21.41243933… ceste a potom po odbocke na tuto mapy.hiking.sk/?x=21.41490698… lesnu cestu sa dostat ku malemu rybniku Zlata Studna img714.imageshack.us/…/p80102… tu mapy.hiking.sk/?x=21.43280268… - a potom dalej po lesnej ceste mapy.hiking.sk/?x=21.44735098… okolo Oblika (pekne luky pod nim), cez Petrovce az do Hanusoviec. Na lesnej ceste znacka zakaz vjazdu a otvorena rampa, ale problemy som nezazil, a domacich na autach bola neurekom.

Nonormal

Ja sa do tej lokality už dlhšie chystám, myslím, že to je vcelku pekná prechádzka aj s priateľkou. A ozaj teraz v tomto jarnom počasí sa možno pritrafí aj nejaký ten smrčok na polievočku =P

Peter61

Pekná prechádzka to môže byť aj teraz, keď to všetko začína kvitnúť ako besné. Btw. s mapou VKÚ 116 Slanské v. ( 2. vyd., 2003) sme orientačný problém nemali, pokračovali sme nahor a doľava okolo škôlky asfaltkou na Zlatú studňu, návrat na parkovisko krížom cez les.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum