Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nízkotatranská stíhačka 2010

Diskusná téma Nízkotatranská stíhačka 2010

Druhy julovy vikend sa opat uskutocni stihacka, tentokrat prvy ostry rocnik. Minulorocny nulty ukazal, ze zaujem o taketo extremne veci je u nas a v blizkom zahranici pomerne velky. Detaily o tohtorocnych pretekoch sa dozviete na samostatnom webe: STIHACKA.HIKING.SK

Toto diskusne vlakno je pre vsetkych diskusiechtivych ucastnikov, fanusikov, fanynky, ci nahodnych okoloiducich klepajucich si na celo, ze co za volovinu to ti ludia stvaraju...

Sona

Po porade v org. time sme sa rozhodli ich neuvadzat. Ide o preteky dvojic, nie jednotlivcov. Jednotlivec je casovo oproti dvojici vo vyhode, kedze cas na kontrolach sa vzdy rata az po prichode druheho z dvojice.

Dalej bol kazdy bol na Certovici upozorneny, ze pri dalsom pokracovani sa na neho nevztahuje vynimka z navstevneho poriadku, ktoru sme na tieto preteky mali, a tak dalsim pohybom po hrebeni porusuje navstevny poriadok Napantu. Ak budeme tychto ludi uvadzat na oficialnych strankach, moze sa stat, ze v buducnosti budeme mat problemy tieto povolenia ziskat.

Peto

Preco vo vysledkoch nie su uvedene aj casy (medzicasy) tych, ktori pokracovali do ciela solo. Minuly rok ste ich uviedli, myslim zeby sa to patrilo aj teraz, aj ked slapali uz nesutazne. Zasluzia si to :-)

Homolaj

Ahojte. Bolo mi cťou si to s Vami rozdať a otestovať sa. S kolegom Štefanom sme si povedali, že to skúsime. Máme za sebou len jednu 100-ku a to minuloročnú trnavskú. Tú som si 3 týždne odležal. Jednoducho bolo tam veľa asfaltu na môj vkus. Myslím si, že sme podali dobrý výkon. S odstupom času keď pozerám na výsledkovú listinu a priebežné medzičasy môžem povedať, že to bolo veľmi vyrovnané. V druhej časti trate sme 2 x zablúdili a zišli z trate. Najviac sme stratili pred kontrolou v Hiadeľskom sedle. Stratili sme značku a motali sme sa tam dobrú polhodinu. Nakoniec sme sa spojili MT niekoľkokrát s organizátormi a dostali sme sa ďalej. Za seba môžem povedať, že ma tam chytalo zúfalstvo. Skláňam sa pred všetkými pretekármi, ktorí došli do cieľa, ale aj tými, ktorí sa nebáli postaviť ráno 10.7.2010 v Telgárte na štart. Zvlášt moje poďakovanie patrí dámam, ktoré to dotiahli až do konca. Dámy v tom počasí to bol super výkon a veľmi Vás za to s kolegom obdivujeme. Ďakujeme.

Rado999

S natacanim sme sa s Mirom pred pretekmi dohodli tak, ze material z oboch kamier skusime dat nasledne dokopy. Vzhladom na to, ze momentalne pracujeme na fotogalerii, vysledkoch a dalsich veciach, ktore treba dokoncit plus na casovu narocnost vyroby videa toto budeme riesit pravdepodobne v priebehu augusta.

Bdel

kazo, nie som. Ale mozem poslat postou.

Bobo7

ten pan co tocil na kameru kadetade bude niekde nieco z toho zverejnovat?

Kazo

to bdel
jeej to bude moja siltovka
potesil si ma. Si z ba?

Bdel

toto mi pripomenulo, ze som nasiel niekde za Priehybou ciernu siltovku Primus, v cieli mi to nenapadlo odovzdat, mal som ine starosti :-)

Sona

Zial :) Nebodaj si nejaku naozaj stratil?

Sona

Plus dvoje palicky, minus jedna celovka.

Sona

Straty a nalezy: 1 bezprizorny batoh, dve celovky, tri karimatky, opalovaci krem, slnecne okuliare, navleky, cervene pero.

Majitelia, prosim, piste mi na sona (zavinac) hiking.sk.

19bezec78

To Matoo:

jasan dakujem za emaila.
S tym valenim , si si nas asi s niekym pomyllil...isli sme jak pacosi)))
Inak nemam nachodene jednorazove prevysenie..bol som uplne z toho mimo)))
Spacinska asi nie, ten asfalt ma odradza...ale 12 hodinovy vyslap na devinkobylu ano, trans fatrarun ano.

Ale nevylucujem ani tu spacinsku, musim dostat doma zelenu)))))ale skorym sobotny prichodom s NTS som si splhol)))

Matoo

To 19bezec78:
hm...nic nedoslo :/ jedine ze to bolo na stary gmail zaslane.(novy je moje cele meno, medzi nim bodka a na konci 2634)
8:20 je i tak este pekny cas, skoda toho ze partak nebol az tak pripraveny. Vy ste uz od zaciatku pekne valili. A co ty a Spacinska?

19bezec78

To Matoo:

Napisal som ti na gmail:))

Co sa nas tyka, partak si vyvalil koleno pod Homolkou, na Certovicu sme prisli tusim 13 za 8:20, cize uplne o nicom cas, ale neboli sme zohrati a chalos mal nabehanych asi 7km v tomto roku)))), cize je mozno stastie, ze sme nepokracovali a dali sancu inym , ktori si to viac zasluzili...

Pridaj reakciu

Upozornenie: Téma je zamknutá. Vkladanie príspevkov nie je možné.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov