Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma LOWA PREDAJNA V TN

Diskusná téma LOWA PREDAJNA V TN

Objavil som v TN original predajnu znacky LOWA, jedinu v ceskoslovensku. Otvorili ju tento tyzden. Maju tam fantasticke ceny max. do 2800 SK, gorotexove!

Triops

Pokial viem, vsetky outlet predajne zrusili uz davnejsie.

Rbr69

No ja som ich po dvoch rokoch zacal voskovat a uz nevyzerali tak vabne, ale fungovali, ked sa zacali otvarat svy, tak som ich raz tak premocil vo vysokej trave a blate po dazdi, ze isli hned do kontajnera ... ale to s tou opravou svou je dobra info ... asi vedia, ze sa obcas rozidu ;-)

Bubak21

no mne zatial po troch dnoch trocha zlumparcili achylovky a tlacia aj trochu na palicku no velkost mam dobru, a tak ono sa to podda. Ked som prezil kanady tak toto je jahoda.
A inak v pribalenom letaku pisu ze drobne opravy ako su svy su ochotny opravit aj po zarucnej dobe bezplatne. A diky za varovanie budem sa o ne starat.

Rbr69

mal som Lowa Renegate GTX Lo lowaoutlet.sk/katalog.php?cat… a po 3 rokoch isli do kosa ... kedze su zosite z mnozstva malych "koziek" svy casom povolili az tak, ze na jednej bote bola uz fest diera ... ale dost som ich ponosil, velmi prijemne sedeli na nohe

Bubak21

Zdravím, používa niekto náhodou obuv LOWA KODY II GTX MID ?.. zaujímal by ma Váš názor a prípade aj spokojnosť,, dnes som si ích kúpil a predavačka mi ích dosť vychválila a ospievala viac ako v iných obchodoch tak ma to presvedčilo. A priznám sa že bola asi aj najsympatickejšia a najprívetivejšia ako v iných,, :) No a rád by som vedel aj nezaujatý názor ďakujem.

Atnert

V tieto dni maju v Lowe v Kosiciach vypredaje, gore-texove topanky sa tam daju kupit uz od 30€.

Peto

No po tolkom zhanani potrebnej obuvi som narazil konecne na to co som potreboval :-)

Triops

Ked stali 5000 tak to musela byt prva volba, navyse trekland nie je ich outlet predajna:)

Peto

Inak nezaoberal som sa presnejsie nazvom, takze ani som nevedel, ze je to 2.trieda. Tie boty mi doporucil predavac, a veru doporucil dobre, dovtedy rady inych predavacov na ine boty boli na nic. Aj ked viem, ze sa uz nespolieham na ich rady. Vsetko si musim otrestovat sam :-) ale doporucenie v Treklande bolo dobre. Chlapec sa vyzna co tam predavaju :-)

Peto

Ja som si kupoval nedavno Renegade II GTX Mid a som zatial s nimi spokojny. Prave take nieco som potreboval. Su lahke, celokozene, ohybne, s vibramovou podrazkou. Hravo obstoja dialkove pochody a tury v lahkom i narocnejsiom terene. Takze ci Karpaty alebo Tatry, ci dlhy pochod, kde treba lahku obuv, ale i pevnu, je to dobra volba. Ale je to skor asi o vlastnej skusenosti. Uvidim ako dlho mi vydrzia, ale zatial ujdu :-) Snad by mohli byt lacnejsie. Kupoval som ich v Treklande v Blave a stali ma 5.000,-

Emty

cauko. tiez som si kupil renegade mid gtx v batovke ako II triedu, ale prva moja otazka bola ze preco je to druha trieda, odpoved predavacky znela esteticke vady, nie funkčné vady, záruka je poskytovana v plnom rozsahu(okrem estetiky), mam na podosve dve maličke bublinky, nemec ani rakusak to nekupi, manzelka si ich kupila teraz tiez, ma tam na vrchu malu odreninu takze za tie peniaze stoja za to a co sa tyka zleho mena ako pisal lubo, tak niektori nemci nemaju ani sajnu ze slovensko existuje a radsej tu predam topanku s estetickou vadou za nizsiu cenu ako ju vyhodit

Fabo

A lowa nie je sportova znacka? :) Videl som ich v Intersporte. Mali tam Renegade mid gtx v akcii za 19990 ft. Bolo to pred mesiacom a daco a mali asi len dve cisla (myslim ze 45 a 41- asi). Neviem ci daco este maju.

Muro

fabo> V ktorom obchode v Miskolci si videl topanky Lowa? ja som tam videl iba sportove znacky.

Peppo

to mas pravdu Baccardi, ale ked si kupujem znackovu vec za kopec prachov, tak od nej nieco ocakavam a ked sa stane problem pri dvoch kusoch, tak to je pekne divne, ci nie? Lebo moze sa stat, ze je nejaky vadny vyrobok, ale hned dva, no neviem. Neskor si otec kupil planiky za 4000sk a v porovnani s Lowami, resp. sa nedali s nimi porovnat za malo penazi kopec muziky a o tom to je. S tymi reklamaciami boli len same problemy

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum