Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nové vedenie Klubu slovenských turistov

Diskusná téma K článku: Nové vedenie Klubu slovenských turistov

V sobotu 5. júna 2010 sa v Martine konalo XI. Valné zhromaždenie Klubu slovenských turistov. Napriek zložitej povodňovej situácii vo viacerých regiónoch Slovenska, zúčastnil sa dostatočný počet delegátov, zaručujúci uznášaniaschopnosť Valného zhromaždenia. Ako hostia boli prítomní Jan Stráský a Jaromír Krejzlík z vedenia Klubu českých turistov, Ján Holko, predseda Asociácie športu pre všetkých (AŠPV) a štyria zaslúžilí členovia KST z Banskej Bystrice – navrhnutí na klubové vyznamenania.

Sona

Uz nejaky cas robim dobrovolnicky v Propagacnej komisii Klubu slovenskych turistov a aktualne hladame noveho clena/clenku. Naplnou cinnosti je marketing v najroznejsom slova zmysle - rozne letaky, pozvanky, priprava podujati, pisanie clankov, vyroba oceneni atd. Je to praca zadarmo a vo volnom case, zaujimava a pestra a vhodna aj ako referencia do zivotopisu. Zaujemcovia, ozvite sa prosim na moj mail. Tesim sa :)

Jojo99

Tiež som mal tú česť ocitnúť sa v centrále KST na Záborského v deň konania DoD. Bolo som tam po 17tej, hlavný nápor návštevníkov už opadol, obaja hostitelia Peter aj Dušan mali stále dosť energie pre hostí. Okrem stále aktuálnych máp Shocartu a publikácií pripomínajúcich históriu ma potešil aj záznamník OTO Bratislava. Napriek tomu, že Johnym Puncochářom bol aktualizovaný v roku 2006, našiel som v ňom aj zmienku o Eurovei, ktorú verejnosti sprístupnili len tento rok. OTO Bratislava doporučujem všetkým návštevníkom Bratislavy i domácim.

Sona

Boli sme sa pozriet na Dni otvorenych dveri na KST, ktory je dnes do 18-tej. Mali sme naozaj dokladnu prehliadku vsetkych priestorov vratane kotolne :)

Inak su k dispozicii vsetky mozne tlacoviny KST, niektore podla mna maju uz aj historicku hodnotu, napriklad zapisnik na zbieranie zapisov na ziskanie odznaku z Cesty hrdinov SNP.

Tiez maju k dispozicii takmer celu zbierku map SHOCartu za dobre ceny.

Axel

Tak uvidime, aky novy vietor to prinesie. A co mozeme ako konzumenti sluzieb KST realne ocakavat.

Bean

Tak sme si opat co-to precitali a opat sa vratili o 20 rokov dozadu - taky vybor,taka sekcia, rada, komisia, zvolavanie zjazdov, zhromazdeni atd. atd. blueeeee.....
Mohli by si po novom konecne porobit poriadky aj vo vlastnej mega drahej komunistickej rezii a hned by sa naslo tolko dukatov na znacenie a udrzbu, ze by nam opat cela Europa zavidela.

Peter61

Who is who : Nový Výkonný výbor KST na fotografii z prvého svojho zasadnutia zo dňa 14. júna 2010 v Bratislave kst.sk/index.php

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum