Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dolina Vyvieranie

Diskusná téma K fotke: Dolina Vyvieranie

Na trase zelenej značky Demänovská jaskyňa slobody-Iľanovské sedlo sa prechádza aj cez zaistené reťazové úseky (rovnaké reťaze sú aj na trase žltej značky sedlo Sinej-D. j. slobody, v spodnej časti), na pár miestach sú pridané aj nové mostíky spomínané pri fotke http://hiking.sk/hk/ga/15615/vyvieranie.html . Prechod dolinou nie je najľahší, po dažďoch to tu musí byť ešte zaujímavejšie. Koho neodradí spodný možno krkolomný krátky úsek, bude mať príjemný zážitok zo zaujímavej lokality. Počas nášho prechodu sme na úseku Vyvieranie-Demänovská hora-ATC Bystrina nestretli žiadneho človeka.

Jarka Šimek

prošli jsme dolinou, nyní v horní části kvetou koniklece, přímo u chodníku

Vladvlad

Jéj, akú historickú fotku si Igor vytiahol do popredia :)
Mne sa tam tiež páčilo.

Čo si pamätám, tak tak bolo fajn a ako píšem aj nižšie, nikde nikoho.
Vo vrchnej časti som si všimol zoškriabanú kôru na jednom strome, zlomené halúzky, reku či to nebolo vtedy od medveďa :)

Bulat

v tejto dolinke sme stravili uplynulú upršanú nedeľu- v tom počasi to bola idealna lokalita- krásna dolina s nádychom tiesňavy.. Vlado, vďaka za inšpiraciu :-)

Vladvlad

Hej hej, Michal. Potom by som bol večer v správach: Chlapec z Bratislavy si chcel v NT spraviť s medveďom spoločnú portrétovú fotku, odvtedy ho nikto nevidel, zostal po ňom iba foťák a vystrašený spoluturista :)))

Preto som spomenul medveďa, pretože pár dní dozadu dole na parkovisku v Demänovej zastrelili jedného macka, tak ma napadlo, že prišiel niekde z týchto častí :)

Meky

Inak to hnedochlpaté sme tam čakali aj my.Ale ako Ťa poznám,urobil by si pekné fotečky...Možno aj makro :-)

Meky

Tiež sme to mali ako oddychovku-po Baranci a spol.Oddychovka to bola aspoň v tom zmysle,že po veľmi horúcom predošlom dni,nám chladnučká a vlhká dolina Vyvieranie vrátila stratené sily.Padla nám vhod,ako riťka na nočník :)

Vladvlad

Ja som v tej lokalite čakal, že sa tam môže objaviť niečo hnedé a chlpaté, ale našťastie nič sa neukázalo.
V pláne (bez poznania terénu) sme to mali vybraté ako takú oddychovú trasu, čo sa ale razom zmenilo :)

Meky

Krásna to lokalita v NT.Tiež sme tam nestretli ani jedného turistu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky