Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Apeniny - dva výlety v Chianti

Diskusná téma K článku: Apeniny - dva výlety v Chianti

Pre väčšinu ľudí neznáme slovo. Pre zvyšných červené víno v baňatej fľaši. A pre zopár šťastlivcov i malebný kraj. Chianti. Nepatrí k miestam, kam by sa húfne chodilo za turistikou. Pravdaže, ak nemyslíme tú vínnu. To však neznamená, že by nebolo kam ísť, prípadne sa na čo dívať. A pred pohárikom dobrého vína predsa dobre padne trošku si ponaťahovať stuhnuté kosti.

J1tka

Ďakujem za prečítanie i milé reakcie, Chianti je naozaj príjemný malebný a zaujímavý kraj. Síce som pôvodne čakala niečo na spôsob Burgundska, nebolo to napokon nepríjemné prekvapenie :)

MarianO, aj nás pomerne kvalitné a spoľahlivé značenie značne prekvapilo. Hoci pri zámku Sezzate sme si mienku trochu poopravili :)

MarianO

Fajnový článok. Vždy ma tam fascinujú staré olivovníky, opustené kamenné usadlosti.Prekvapilo ma existujúce turistické značenie. Pri potulkách v pohorí Aspromonte je to viacmenej vecou intuície a náhody.

MatusM

pútavo napísaný článoček, z oblastí, čo sa tu neobjavujú, vďaka hlavne za prácne vygooooglené pikošky, zaujímavé...

DanielaM

Jitka, pekne si priblizila Chianti, vdaka :-) je krasne a velmi pestre,Castello na kazdom kroku,vinko a ine dobroty, urcite sa oplati na dovolenku, ci autom, s batohom aj bicyklom. V kempe sa lamy pasli rovno medzi stanmi....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum