Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Stará krčma -čo vy nato?

Diskusná téma Stará krčma -čo vy nato?

Chcel by som napísať príspevok ako si na Slovensku vážia turistov,blízko Detvianskej Huty nie tak dávno vznikli 2 ranč Stará krčma a Ranč pod bukmy zo začiatku to tam fungovalo celkom dobre ale posledný rok tam turistu už nepustia z odôvodnením že obslúžia len toho kto sa unich ubytuje, zatial som sa nikde s pod. nestretil, nechápem takych podn.toto je možné len na Slovensku. Napíšte akú máte skúsenosť.Pripada my to že sú tam len pre známych a BA

Axel

No co, nejaky problem? Do batohu 2 krajce chleba navyse a nemusim sa nikomu doprosovat, aby som mu mohol venovat svoje peniaze...

FunTTomas

na konci 2013 bol objekt uzavretý, oplotený, strážený a žiadne služby pre verejnosť neposkytuje. Kúpil ho nejaký papaláš a prebudoval ho na dobre zašitú haciendu.

Sukino

Je to ich sukromny majetok, mozu si davat podmienky, ake chcu.
Ak im ich podnikatelsky zamer nevyjde resp. nebude vychadzat, tak sa zmenia, alebo zaniknu, co je opat ich problem.
A neviem, naco si tam musel pichnut to "BA." Alebo si to myslel tak, ze v BA je kopec bohatych ludi? Tak potom je to vlastne kompliment.

Piťo

Nadherne si to napisala, ale zabudla si podotknut ze vsetci tito majstri chatari chcu byt bohati do troch mesiacov!

Holmeovich

Vsimla som si ze slovaci niesu velmi dobry podnikatelia. Prec som zo SR 27 rokov ale chodim na rodnu zem kazdy rok a pozurojem zmeny. Vsimla som si vela slovakov je velmi dobry v tom ze zacnu biznis, zacnu zarabat a potom ho zbabru, hlavne restauracie kde dobre varia alebo ako ste tu spominali zacnu si vyberat koho tam chcu co je velmi smutne. Zakaznik by mal priaty ci pride peso, v Trabante alebo v BMW. Nehovorim ze sa to nerobi inde na svete ale v sr je to castejsie a cim viac o tom citam alebo aj stretavam. Potom ludia nadavaju ze krajiny okolo SR sa im dari ale nepozeraju ako sa spravaju k ludom. Slovensko je krasne ale skoda ze ludia mu kazia meno, a miesto toho aby to vyuzili tak len odlakaju turistov.

Tono

Na Oresnici zabudli asi na klasicku ludovu mudrost ,,babka k babce, budu kapce,, ...
Rujir to napisal presne a vystizne!

Rujir

To bude inak - minimalne v pripade Oresnice viem, o com hovorim. Klasicky turista pre nich proste naozaj nie je zakaznik. To nie je clovek, o ktoreho by mali zaujem. To ze si tam dame jednu polievku a pivo je im ukradnute.
Im ide o panov, co sa dovezu na dzipoch ala BMW a Porsche, vychlastaju tam dve basy sampusu za liter flasa a prezeru priemerny mesacny zarobok Slovaka a spokojne odidu domov.
Proste my pre nich nie sme cielova skupina, ci sa nam to paci alebo nie...

Dušan

Mne to pripadá tak ako keby vtýchto zariadeniach nepotrebovali návštevníkov a zariadenia majú len na "oko".Hlavná vec že všade okolo su tabulky súkromný pozemok.

Tono

To je zaujimave, casi sa fakt menia, pred 4 rokmi som bol vpohode na Oresnici v Rackovej doline obsluzeny... Skoda.

Kossuri

Podobný prípad je aj chata Orešnica v Račkovej doline.

JanoŠ

Ja som niečo podobné zažil na Srňackej chate v blízkosti Dolného Kubína. Vraj je to tiež iba pre ubytovaných. Je to veru nepochopiteľné. Osobne som strávil niekoľko rokov na horskej chate v Nízkych Tatrách, mali sme vtedy radosť z každého návštevníka, hlavne majiteľ chaty...:))

Tono

Nieco podobne je vo V. Tatrach, v casti St. Smokovca volanej Sibir. V penzione Reitmaier tiez restauracia je LEN pre ubytovanych. Ale vzhladom na fakt, ze v blizkom okoli je restauracii spusta a penzione je rodinneho charakteru to este chapem. Pri ranci Stara krcma to uz chapem menej. Ved v tom kraji, konkretne v okoli rancov je turistov omnoho menej. Jednoducho povedane, tiez tomu az tak moc nechapem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum