Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tri hrady Súľovských vrchov

Diskusná téma K článku: Tri hrady Súľovských vrchov

V severnej časti Súľovských vrchov sa nachádzajú pozostatky troch stredovekých hradov: Lietava, Súľovský a Hričovský hrad. Už dlhšie som nosil v hlave plán spojiť ich jednou trasou. Do nižších polôh už zavítala jar, predpoveď počasia je viac než nádejná... a tak som sa v prvý aprílový deň konečne dostal k realizácii tohto plánu.

Lydka

Zaujímavý popis, zaujalo ma to o to viac, že náš turistický klub ( KST LIETAVSKÁ LÚČKA organizuje už 5 rokov Prechod cez tri hrady (z posledného ročníka sú fotky na kstza.sk$ret) Býva to v polovici októbra a je to super akcia.
Srdečne pozývame verejnosť na 6. ročník 11.10.2008.

Lydka

Zaujímavý popis, zaujalo ma to o to viac, že náš turistický klub ( KST LIETAVSKÁ LÚČKA organizuje už 5 rokov Prechod cez tri hrady (z posledného ročníka sú fotky na kstza.sk$ret)Býva to v polovici októbra a je to super akcia.
Srdečne pozývame verejnosť na 6. ročník 11.10.2008.

Misob

Hricovska skalna ihla je chranena v kategorii "Prirodna pamiatka", takze asi by sa na nu nemalo len tak mirnix-dirnix liezt... ale nejake zatlcene stare skoby som tam zbadal :(.

Matob

super inspiracia na volny den. Do tych koncin sa uz dlhsie zberam, tak mam zase o dovod naviac...

Mino

Ahoj, pekne napisane. Aj ja som si veru zaspominal. Okrem toho ma uz x rokov laka ta Hricovska Ihla. Je moznost na nu vyliezt? prip. vsimol si si aj nejake istenia na nej?

Tono

Velmi pekne si spojil turou tieto tri hrady. No a mne osobne si doprial prival spomienok na moje putovania v tychto miestach. Krasny kraj, prijemne putovanie plne zaujimavych miest. V miestach, kadial si isiel, je este niekolko mensich hradov, ktore su ale vo vacsej destrukcii, ako Sulov, Hricov ci Lietava. Hlavne na Hricove som uz bol davno, pradavno...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum