Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Cancák

Diskusná téma K článku: Cancák

01: Včera uklízel jsem ve skříni a když jsem chomáč prachu ze dna zvedal, tak znenadáni našel jsem ten starý sešit co jsem dlouho hledal, měl desky s kúže králičí a místy už se do něj moly dali, však slabou vúni jehličí tu ani moly z něj už nevyhnali.

Dady

ahoj, no apon som sa konecne dozvedel, ktoraze to bola tvoja domovska osada :)
ps - moj osobny cancak som nikdy nemal, no nase osadne kroniky som pisal dost rokov

Adina

V jeden den po navrate domov z krasnej tury som si urobila zopar poznamok, len tak, potom po dalsej zase, napadlo ma, ze naco to pisem, sak to aj tak nikoho zaujimat nebude. Boro, len si ma ubezpecil, ze to ma zmysel. Tiez si tie zapisky rada citam a vzdy mam usme na tvari. No a k tvojemu, aj ja dufam, ze bude dalsia kniha :-)))

Starec

Boro, fakt super čítanie. Aj ja dúfam, že to bude na druhú knižku. Ja som si založil cancák až po 8 rokoch túlania (vtedy som si myslel, že už je neskoro), ale oplatilo sa. Tak ako ostatní diskutujúci: keď chcem relaxovať, vyberiem niektorý z 9-tich dielov a spomínam. Jasnačka, to červené vínko, alebo čaj s domovinou pri tom nesmie chýbať.

Jnezky

Pekné čítanie, hneď sa mi v pamäti vynorily spomienky na prvý velký vander v Orlických horách, na kamarátov ...
A milo ma prekvapilo (Čecháčka), že slovenčina pozná slovo "cancák" :)

Legil

Vytiahol som z dna vstavanej skrine svoj cancák, čo som si písal ako 15 ročný a pustil LP Wabi Daněk. Hneď sa zaleskli oči moje :-(

Nonormal

Krásne napísane =)
Prečítal som jedným dychom a som rozhodnutý, že si začnem písomné poznamky robiť tiež =)

Miroslav Svitek

Cancák mám zo sebou v lese vždy a máš pravdu Boro, niet lepšieho pomocníka pri spomínaní. T.O.Yucatan bude na budúci rok existovať 70! rokov a keďže svokor je jeden z posledných žijúcich, nahrávam si jeho spomienky na diktafón sa posielam to Pekelníkovi na trampnet.sk$ret Chválabohu som pred pár rokmi naskenoval niektoré fotky, pretože dnes už svokor nemôže nič žiaľ nájsť. A skleróza čaká aj na nás. Veru kde sú časy flaneliek,pionierok a menžestrákov!

TDD

Áno,

ak chce niekto zanechať stopu o svojom bytí, tak písané slovo je tá správna forma, čo pretrvá veky.a prekoná aj elektronickú dobu – podobu.

...píšte - zaznamenávajte - zanechávajte stopy - budete mať potešenie - radosť zo stopovania (aj iných)...

DanielaM

Super citanie, Boro, snad uz za chvilku bude aj na druhu knizku :-) My mame na chalupe cervenu kroniku, aku za sociku pouzivali BSP :-)). Zalozili ju deti pred cca 13 rokmi. Stale tam piseme zazitky z chalupy a okolia. Navstevam ju s usmevom strkam pod nos aj s perom a farbickami a nutim nieco napisat .... nie je lepsie citanie k praskajucemu krbu a poharu cerveneho vinka ... :-)

Misou

A kde ste nechali outodorové oblečenie, GPS,atď bez toho sa predsa nedá existovať...

Bacaardi

Pekne citanie Boro :-).
A poslusne hlasim, cancak uz zo dva roky naplnam:-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov