Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný výbeh na Chatu pod Chlebom

Diskusná téma K článku: Zimný výbeh na Chatu pod Chlebom

Pohľad z okna na nádherne zasnežený hrebeň Malej Fatry, predvianočné a predskúškové voľno a vidina znesiteľných teplôt nás – turisticky naladených súrodencov z Turca – privádza na myšlienku vybehnúť niekam do okolitých kopcov. Veď možnosť prevetrať hlavu v krásnom prostredí, dať si do tela pred obdobím sviatočného leňošenia a otestovať nové kúsky zimného vybavenia (nevadí, že patria pod vianočný stromček) v podobe snežníc, návlekov, či topánok príde vhod.

Wbk

Michal, vdaka ;-) Myslel som si, ze to bude takto nejako ;-) Pocitam ze uplne hore na cervenej to asi bude miestami este aj dost vyfukane, ktovie ci sa tam nebudu aj barany past :-) Mohlo by uz volaco nakydat veru...

Vrana

Dalibor v Malej Fatre naposledy snezilo 16.12. So snehom je to velmi slabe, momentalne je dokonca lavinova nula laviny.sk/…/lavinova-situacia…

Pieps, sondu a lopatu nechaj doma v skrini,
nezabudni ale zobrat macky a palice.

Wbk

Tomáš, pochopiteľne, mám to na mysli, ale vďaka. Zaujíma ma to vzhľadom k aktuálnych snehovým podmienkam. Fatry sú na tom (vraj) dosť biedne...

Wbk

Tiež sa chystám(e) vybehnúť v najbližších hodinodňoch. Tou strminou za Šútovským vodopádom a cez Mojžiše to bude (asi) riskantné?

Gulasko

Super info, dík. Sranda bokom, asi zoberiem moje "vytuningované" kanady :-)

Dzuch-Ban

okolo zajacovej su flaky snehove,od sutova sme nesli, ale na zelenej od sutova ked sa pripaja na cestu bol este sneh... po zvazniciach sa strieda sneh, blato, lad... od tych 900 je sneh viacmenej suvisly, general bol vcera este aj dost tvrdy po ratrakovanej strane, po lavej strane makky... nad chatou to bolo relativne makke, revajka ako roztopene maslo... na lyze to uz moc nieje, inak na dobre bagandze :-)

Gulasko

Ahojte, ako to vyzerá zo Šútova cez Zajacovú a Generál ku chate? Hlavne v dolnej časti po Zajacovú. Sneh, bez snehu, blato? Bol som pred dvoma týždňami a bolo pekne bielo. Chcem ísť na guláš a pivo a neviem, čo si obuť :-) Prípadne aj ako je to na severnej strane z Vrátnej do Snilovského sedla. Dík.

Janci

Chcem dodať, že ten valec použili predvlaní na valcovanie snehu na ceste z Trusalovej po Zajacovú a bola to perfektná dialnica le nevydržala dlho.

Fericki

na slovensku je všetko možne,aj vybudovat asfaltovu zvažnicu v nar.parku

Rio

Zabudnuty valec uz asi chýbal na stavbu blízkej dialnice a tak ho už niekto zobral... Článok parádny

ZzzMT

Ďakujem sa privítanie :) Čo sa týka toho valca, údajne sa podieľal na stavbe asfaltovej cesty v okolí a na Zajacovej zostal "zabudnutý".

Vladoravinger

pekný článoček. boli sme tam relatívne nedávno s tým, že hore sme išli po zelenej cez vodopád a mojžišove pramene. mali sme hnusnú fujavicu, zamračené a nulové výhľady. tiež sme to v sedle otočili a vzdali sa nielen VK ale dokonca aj Chlebu, lebo tam bol taký víchor, že sa nedalo udržať na nohách ani s palicami. ale aj tak bolo fajne.

Mivym

gratulujem Zuzka k peknej prvotine :-)

Choze

pekny clanok, krasne fotky, ten valec prekvapil aj nas v decembri, fakt by ma zaujimalo co tam robi

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Pavel Forgáč k článku: Medvedica Išiel som okolo 9.3.2024. Do búdy zrejme trochu zateká. Strecha by už potrebovala väčšiu opravu. Inak ok. Dnu čisto. Pri útulni pribudol nový veľký prístrešok s …

+ 33 ďalších príspevkov