Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Topoľčianky – Topoľčany

Diskusná téma K článku: Topoľčianky – Topoľčany

Predpoveď počasia na nedeľu nevyzerala dobre a tak sme sa dohodli, že ráno pôjdeme autobusom k horárni Hrušov, od nej vybehneme na Hrušovský hrad a tak začneme náš druhý deň putovania z Hronského Beňadiku do Klátovej Novej Vsi. Taký bol totiž náš pôvodný plán. Neskutočný lejak a nenájdená žltá značka na Javorovom vrchu však úplne zmenili našu trasu.

Robbie

My jsme tu žlutou šli přibližně před rokem od salaše Kostrín nahoru. Před Javorovým vrchem nějaká extra znatelná pěšina nebyla (chodilo se dost po kamenech) a značky byly vybledlejší, takže věřím, že opačným směrem mohl být problém.

Mivym

Sido, ten stôl na terase krčmy v Krnči bol voľajaký labilný, preto tie kofoly skončili na zemi tak ako ja pred tým dolu svahom, keď som sa vyválal v blate a na terase som sa musel prezliecť do suchého :-)

Kajko

Minulý rok v júli som šiel tade s kmotrom. Išli sme z Klátovej Vsi cez Javorový vtch, Velký Tribeč až do Žirian.
A so žltou značkou nebol problém. Ale my sme išli opačne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma