Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tichá a Kôprová dolina

.ph

Nebol to nahodou ten 12-ročný Matej Jurčišin z Blatnice, ktorý nedávno daroval všetky svoje úspory (5000€) na záchranu lesov v Tatranskom národnom parku?

Lubo

P.S. k prokurature a rozhodnutiu NS

Generalna prokuratura je posledna sanca drevarskej lobby, ako sa dostat k drevu v Tichej a Koprovej doline. Moze totiz vyuzit mimoriadne dovolanie...

Lubo

A jeho stara mama mu robila garde a vyviezla ho tam autom. Namala samozrejme prislusne povolenia organu ochrany prirody ani povolenie spravcu uzemia v zmysle aktualnych pravidiel.
Vsetko stylom "Stevko, mozeme ist hore autom?" ... "Jasne, bezte, nie je problem".

A chudak chlapec je PR nastrojom SL-TANAPu. Hroza, co vsetko su ochotni vyuzit na balamutenie verejnosti. Je mi z toho nanic.

Sona

Chlapcek robil anketu ako nezavisla osoba s podporou Statnych lesov.

.ph

bagir: To nie je ani o súčasnom ministrovi a MŽP, pretože to nedávno vydalo stanovisko, ktorým potvrdili, že v Tichej a Kôprovej sa ťažiť definitívne nebude. Všetko je to o tom najväčšom odborníkovi na lykožrúta z generálnej prokuratúry a o ľuďoch, čo stoja za ním.

spravy.pravda.sk/…/sk_domace.…

Bagir

Je to nezmysel, má to len jeden cieľ - alibizmus pre ďaľšie rozhodnutia súčasného ministra v prospech ťažby a drancovania slovenských lesov.

Muska

Žasnem.. ministrov vlastne obvinili za to, že podporili dodržanie zákona..

Adina

Aj ja som bola prekvapena, ze to v Tichej nieje az take hrozne, ako sa hovori. Po ceste dole ma zastavil chlapcek s otazkou, aky mam nazor na les v doline. Zrejme robil pre niekoho anketu, lebo si moj nazor nahraval. No nic negativne zo mna nedostal.

Sona

V sobotu som bola prejst v Tichej, lykozrut tu zdaleka tak neuraduje ako v inych dolinach, je tam na mnohych miestach krasny les, aj ten "povodny", ale ocividne to je niekomu luto a rad by tam nahnal lesne mechanizmy:http://www.sme.sk/c/6505570/ministrov-obvinili-pre-tatry-lykozruta-vraj-mali-zastavit.html

.ph

Televízna premiéra slovenského prírodopisného filmu STRÁŽCA DIVOČINY - Piatok 10.6.2011 - 20:10 - STV Dvojka

Dajte vedieť ďalej, zdieľajte, prepošlite priateľom...
(ukážka: ArollaFilm.com$ret)

Bean

je to hnus! A potom clovek aby mal radost, ked prechadza lesom :-( Vsetko niekomu patri, kazdy si nieco narokuje a aj berie. Jedine mozme byt radi, ze este nie uplne vsetko je predane a obohnane plotom, aj ked aj tam bezny smrtelnik iste "niekomu" prekaza...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov