Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nízkotatranská stíhačka 2011

Diskusná téma Nízkotatranská stíhačka 2011

Druhy julovy vikend sa treti krat uskutocni stihacka, druhy raz naostro. Predchadzajuce rocniky ukazali, ze zaujem o takuto prechadzku je u nas a v blizkom zahranici velky. Detaily o tohtorocnych pretekoch sa dozviete na samostatnom webe: STIHACKA.HIKING.SK

Toto diskusne vlakno je pre vsetkych diskusiechtivych ucastnikov, fanusikov, fanynky, ci nahodnych okoloiducich klepajucich si na celo, ze co za volovinu to ti ludia stvaraju...

Tarazed

robo verseghy to tusim hladali v roku 2011 ci? :D

Sona

my hladame este jedneho dobrovolnika :)

Janka K.

Ahojte, hľadám pohodového parťáka na NTS. Rýchly pochod, beh miestami z kopca a niekedy po rovinke a túžba dostať sa za polovicu :) a potom samozrejme do cieľa :). A nejaké miesto z Brna a do Brna v aute by tiež pomohlo :).

Sona

Hladame este dvoch dobrovolnikov do teamu na Nizkotatransku stihacku, konkretne ako kontrolu na niektore stanoviste. Termin 9.-10. jul, zazitky a dobra nalada zarucene :)

Mato.uram

My to vieme, že od Vás nič nečakáme, a ideme pre vlastné potešenie, už sme to raz absolvovali bez prestávky, a teraz sa chceme porovnať so súťažiacimi.

Rado999

Priatelske upozornenie - na osobz, ktore sa takpovediac pridaju na vlastnu past sa nevztahuje vynimka z navstevneho poriadku NAPANT a tym padom je pohyb v noci pre nich ZAKAZANY. Taktiez sa na nich nevztahuje akakolvek forma supportu od organizatorov.

Mato.uram

A my s kamarátom sa tiež pridáme, ale pôjdeme nesúťažne a na vlastné riziko. Nech už je ten deň a hlavne dobré počasie

Rado999

Na Nízkotatranskú stíhačku 2011 sa prihlásilo v piatok 49 družstiev (čím sa naplnil jej limit) - z toho je 35 mužských a 14 zmiešaných družstiev. Okrem Slovenska sú prihlásení účastníci z Českej republiky, Poľska, Maďarska a Španielska. K dispozícii je ešte 9 náhradníckych miest.

Lubo

Ked sa zoznam utrasie, zverejnime stastlvcov, ktori druhy julovy vikend poriadne pridaju do kroku :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov