Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zrub Burda pod Fabovou hoľou

Diskusná téma K článku: Zrub Burda pod Fabovou hoľou

Kraj pod Fabovou hoľou na rozhraní Veporských vrchov a Muránskej planiny je pre mnohých známy množstvom dreveničiek učupených v malebných zákutiach divokej prírody. Do galérie dreveníc v okolí sedla Burda pribudla jedna nová, určená práve nám pútnikom a turistom. Je to Zrub Burda, prvá útulňa s hospodárom v Národnom parku Muránska planina.

FunTTomas

v sobotu 25. júna 2016 sa bude konať oficiálne odovzdanie obnovených turistických chodníkov v masíve Fabovej hole ako zakončenie projektu "Živé chodníky" nadácie Ekopolis. Zraz je o 10.00 h pri Zrube Burda v rovnomenom sedle pod Fabovou hoľou. Súčasťou bude vychádzka na Fabovu hoľu s odobrným výkladom lesníka a ochranára a následne posedenie pri guľáši v sedle. Každý návštevník je vítaný.

Muska

S radosťou oznamujem, že 18. 7. 2015 bude otvorenie nového zrubu Burda!
Pred otvorením budú brigády v termínoch 10.,11., 12. 7. 2015 a 14. 7. 2015 ubytovanie strava a vercajch sú zabezpečené.. viac info: 0949681168 / ZPochop@gmail.com

FunTTomas

Palo.M: pravdepodobné je, že zrub bude fungovať až od jari, lebo interiér nie je zariadený.

Palo.M

Nemáte niekto náhodou info, kedy by mal byť dokončený a otvorený nový zrub? Díky

Sanyo

Dakujem za info priatelia. Vibramom zdar! :)

Palo.M

Boli sme tam v sobotu pred dvoma týždňami a tiež tam bola len zatvorená maringotka a mŕtvo.išli sme ďalej smer stožky a nižná klľaková, dosť popadaných stromov, ale dá sa prejsť.

Sanyo

Ahojte! Neviete mi pls povedat akom stave je rekonstrukcia zrubu? Stoji tam stale iba stan?

Muska

Voda je pod cestou v poslednej nevýraznej zákrute pred lomom smerom od Kučelachu mapy.hiking.sk/?x=19.90215… Naozaj si to nikto neodserie, lebo to ťažili podľa LHP, aj keď mi príde scestné po toľkých objemoch kalamitnej ťažby ešte aj striktne dodržiavať LHP z pred desiatich rokov.. čochvíľa nebude v okolí Fabovej les starší ako 40 rokov..

Pavol Chodec Horvath

1; neviem kde je voda, takze neviem ci az tam. Holoruby neskumam, idem hned prec. Chcel som pouzit latrinu ale nedostal som sa k nej.
2; NIKTO si to neodserie. Sme na slovensku
3; neda sa to predstavit

Peter Miler

Anciáša! Veď ten les bol zdravý! Toto si niekto odserie...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma