Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Asolo Sherpa GV

Diskusná téma Asolo Sherpa GV

Zdravím, potreboval by som počuť, názor na tieto boty Asolo Sherpa GV čo na ne hovoríte, mne sa ako dosť pozdávajú. Chcel by som ich využívať hlavne u nás: Tatry, Malá a Veľká Fatra a hlavne v zime. Vďaka..za každú radu a názor.

http://eshop.asolo.sk/topanky-pre-vht/sherpa-gv-741

Tarazed

Zdravim, a Asolo Nanga niekto uz ma? :) Zaujimala by ma akakolvek skusenost :) Akosi nemozem najst nijake nazory ci recenzie ohladom tohto modelu.

Kamzik21

Bol som si ich skúsiť na nohu mi sedeli fajn. Ale začínam mať pochybnosti či nie sú pre mňa príliš tvrdé. Potrebujem to hlavne na Tatry sem tam nejaká fatra a možno 2x do roka Alpy ľadovec feraty. Čo vy na to?

Sochor10

tak ja som bol v Asolo priamo si ich skusit tie Sherpa GV a nejako mi nesedeli lebo mam dost úzku nohu. Podľa mňa sú určené pre tých ktorý majú širšie chodidla. tak som skúsil Lhotse GV a tie už sedeli lepšie tak asi pre tie sa rozhodnem. máte niekto skúsenosti s Lhotse GV?

Sochor10

aj ja premyslam na topankami Sherpa GV tak rad by som pocul nejake tie názore. tak prosím kto ich má vyjadrite sa

Marcel.c

Myslim, ze jedny topanky na zimu aj leto nie su dobrym riesenim. Ak su futrovane, bude v nich v lete teplo, ak nie su, bude v nich v zime oziabat. Na zimu je potrebna vacsia topanka, s rezervou v prstovej casti. Ak sa k tomu pripocita potreba viacerych vrstiev ponoziek na zimu, vychadza uz dost velky rozdiel velkosti, aspon 1 cislo. Ak chce niekto chodit v Tatrach aj v zime, asi potrebuje inu obuv ako na leto. Je to rovnake ako v meste - v lete ina obuv ako v zime.

Hary13

podla mna nemusia byt len na zimu aj v popise pisu na letne a zimne vystupy,v tatrach a fatre ich podla mna hojne vyuzijes aj v lete. Ja mam od asola powermatic 200gv uz 6 rok a nosim ich stale a nepamatam si zeby som sa niekedy vyzul a mal spotene a mokre nohy, teda okrem toho ked mi naprsalo zvrchu ked som mal kratase :D a dokonca ani nesmrdia tak ako niektory tvrdia ze gorac smrdi :) ked byvas nahodou niekde v blizkosti ceskych hranic pri hodonine tak jednoznacne ist vyskusat na centralu pre cz a sk ,isto ti daju aj slusnu zlavu

Robo

vďaka za info..idem na ne aj ja teda :-)
hovoríš že nemusia byť len na zimu, dá sa v pohodičke celoročne hej?

Hary13

V obchode nie su mozno preto lebo sa na Slovensky a Cesky trh dostali asi pred mesiacom. Ja som ich kupil len nedavno a mal som ich na nohach len raz, bohuzial, ale mozem povedat ze nic lepsie som na nohach este nemal, siel som po prachu a strku z kopca a drzali na zemi ako prilepene,gore-tex funguje po vyzuti som ponozky nemal vlhke od spotenia, neviem co viac mam napisat lebo vela skusenosti s nimi nemam,zatial, trochu ma zo zaciatku tlacili boky topanky lebo su trochu uzsie ale po nejakych 30 minutach chodze povolili a uz pohoda, ale cakal som asi pol roka nez sa k nam dostanu uz len kvoli tomu ze s asolo mam len pozitivne skusenosti. Ked budem vediet viac napisem.

Breznan1

Tiez ma zaujali, bohuzial som ich este nikde v obchode nevidel.Aj mna potesi ak ich uz niekdo mal na nohe a podeli sa s dojmami.thanx

Robo

Zdravím, potreboval by som počuť, názor na tieto boty Asolo Sherpa GV čo na ne hovoríte, mne sa ako dosť pozdávajú. Chcel by som ich využívať hlavne u nás: Tatry, Malá a Veľká Fatra a hlavne v zime. Vďaka..za každú radu a názor. eshop.asolo.sk/…/sherpa-gv-741

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum