Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Spacák Ferrino Nightec 600 Lite Pro

Diskusná téma K článku: Spacák Ferrino Nightec 600 Lite Pro

Po mnohých nociach strávených na horách som si vyčlenil dva spacie vaky, ktoré používam pri túrach. Jeden tenký a ľahký spacák na leto a pobyt na horských chatách, a druhý spací vak do chladnejšieho počasia a na stanovačky. Druhý menovaný som už doslova zodral, preto prišiel čas na výmenu. Nahradil ho šikovný trojsezónny múmiový spací vak Nightec 600 Lite Pro od talianskej spoločnosti Ferrino.

Pedrobobr

Mohu potvrdit, že tento spacák je opravdu super. Kamarád ho měl letos na zimním táboření v lednu. Ráno bylo -9 °C a nestěžoval si. Spali jsme ve stanu na sněhu a vše ok. Já používám Coleman Latitude X1150. To je tento : trekshop.cz/…/coleman-latitud…

FunTTomas

burisha: spacák využívam intenzívne (každý týždeň) a problém so zipsom sa neobjavil. Jedine vypadlo očko, za ktoré sa ťahá zips, ale to bol len uvoľnený pliešok, čo som hneď opravil a zipsovanie funguje ako predtým.

Kimo

Tiež používame ferrino: manželka 600 a ja 300, Kúpili sme ľavý a pravý pre spojenie. Teplotný komfort žena 600 - muž 300 je rovnaký. Zatiaľ v pohode, kompresný obal je fajn vec. Letný používam Husky Cyklo mini.

Burisha

Ahoj, zaujimalo by ma, ako si so spacakom spokojny s odstupom casu. Najma ci nemas problemy so zipsom, lebo som si vsimla, ze to neni ykk, iba nejaky noname a co mam skusenost napr. s Husky spacakom, tak tam tiez davaju take zipsy a stoja za... Tak ze ci sa ti nekazi, nerozopina a pod. Lebo zvazujem kupu prave tohto spacaku a ten zips je jedine, co ma dost odradza. Diky.

FunTTomas

Tenký letný spacák mám lowcostový noname dekový spacák z hypermarketu, ktorý úplne stačí na chatu.

Hefaistos

2laak chce vediet aky spacak pouzivas na leto, podla uvodu totiz v clanku opisujes prave ten druhy-"zimny".

FunTTomas

stanley_BA: áno, je to blízko Lomu nad Rimavicou. Je to osada Biele Vody.

FunTTomas

2laak: máš to uvedené v článku. Aj váhu aj rozmery zbaleného spacáka vrátane stiahnutých popruhov.

Stanley_BA

Ahoj, kde si prosim ten spacak fotil? Nieje to nahodou na kopci nad dedinkou Lom nad Rimavicou? Mne sa zda, ze tie dve chalupy na fotkach poznam :)

2laak

Môžem vedieť, aký je ten "tenký, letný"? Práve také niečo hľadám. Ľahký a tenký. Možno dekový.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum