Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Wielki Rogacz a Biała Woda z Litmanovej

Diskusná téma K článku: Wielki Rogacz a Biała Woda z Litmanovej

Aprílové počasie sa už začínalo podobať letnému, škola bola už pár dní úspešne za mnou, a tak ostávalo už len niekoho presvedčiť a vybrať miesto. A išlo sa. Malebným krajom blízko Litmanovej, poľsko-slovenskou hranicou až k rázovitej osade Obidza a na vrchol Wielki Rogacz (1140 m n. m.), s návratom cez rezerváciu Biala Woda. Pridala sa ku mne aj Janka. Tešil som sa, že konečne prevetrám nový fotoaparát.

Nonormal

Ďakujem všetkým za prijemné ohlasy =) Taktiež vdaka za upresnenie, že to nie sú Malé Pieniny =)

Boro: Ja sa na podobnú udalosť chystám tiež, len dúfam, že sa mi na to podarí nahovoriť niekoho, lebo väčšinou to je problém. Inak to je krajinársky jedna z mojich najobľubenejších častí SVK.

Merhorn

Ale fakt,tie foto su velmi pekne co nie je vzdy az taka samozrejmost. Mam rad tieto bohom zabudnute konciny a polske prihranicne kopceky este viac.

Adushka

Fajn clanok s peknymi fotkami - na to, ze si sa s fotakom ucil narabat, ti myslim vysli fotky velmi pekne :) Vdaka za tip na zaujimavu oblast, kde sme este neboli, davam do "to do" listu :)

Zivan

Veľmi pekná túra malebným krajom - presne takéto mám rád. Vždy je inšpiratívne obzrieť si známe pohoria aj z iných perspektív.
Pre detailnejšie sledovanie trasy túry na mape je lepšie ako naše e-mapy použiť poľské (napr. e-gory.pl/…/Beskid-Sadecki.ht…, ktorá poskytuje nielen farby a časy, ale aj prevýšenia.

Honza286

Hezká túra, jen neprobíhala v Malých Pieninách (ty jdou od sedla Rozdiel na západ a končí nad Lesnicí. Túra prochází Beskidem Sądeckim (Lubovnianská vrchovina na Slovensku), hranice mezi Beskid Sądeckim a Malými Pieninami vede dolinami Rozdiel na slovenské straně a Biala Woda v Polsku.

Boro

Stano, krásna krajina a pekná túra. S kamarátom chceme ešte tento rok stihnúť vander cez Lubovniansku vrchovinu a hrebeň do Pienin.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum