Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Raptor – multifunkčná solárna nabíjačka

Diskusná téma K článku: Raptor – multifunkčná solárna nabíjačka

Súčasné telefóny majú čoraz vyššiu spotrebu a o to menej vydržia na svoju batériu. Preto turista, ktorý aj na horách chce mať so sebou svoj najnovší výkrik mobilnej techniky, neraz rieši otázku nabíjania. Pri dlhších potulkách preto môže prísť vhod použitie solárnej nabíjačky s batériou. Princíp je jednoduchý – počas túry je toto zariadenie zavesené na batohu a nabíja vstavanú batériu, večer z batérie nabijeme telefón, či iné zariadenie s USB konektorom. Etón Raptor je takýmto zariadením, avšak obohatený o množstvo ďalšej výbavy.

Sadomaso

No neviem. Ak viem ze budem potrebovat prud , tak vezmem do batoha baterku z motorky. MA 2 kg a dobija telefony tyzden v kuse 10 ludom. Najlepsie je vzdy rano pri ranajkach pribalit ju do batoha nepozornemu kolegovi a pak ani vahu velmi necitim. Inac boro nemal si nick Boro na fun online ? Tiez tam bol jeden taky. Sa mi zda ze z trnavy. A furt na vikend balil batoh a neboloho ...

M@

No tak mi vcera prisiel ten scorpion, alebo teda drahy bottle opener :-)
Vyzera to velmi dobre. Najviac sa mi paci kombinacia solar a dynamo. Ked zajde slnko tak si trochu pocvicim :-). Som spokony z vyberom.

J@

to majo: pokial požaduješ len nabíjanie svojho zariadenia nevyberieš si predsa multifunkčné zariadenie, ktorého súčasťou je aj solárna nabíjačka ale iba solárnu nabíjačku. Keď navštíviš stránku dodávateľa, je ich tam v ponuke viacero ..

Majo majo

opravte ma ak sa mýlim, ale ja od solárneho nabíjacieho zariadenia logicky požadujem, aby čo s najmenšou možnou internou stratou nabilo moje INÉ zariadenie.. nie aby papkalo batériu na rádio, barometer a svietenie červenej ledky indikujúcej nabíjanie...

Rbr69

ŁUß°, T@kt° $| Ut@|-|O\/@T z J@!

J@

Dorazne ziadam administratora webu aby zamedzil mnozeniu nickov *@ a akceptoval tak moju ochranu znamku ! :)

Phalike

Ale pokial by bol nablizku aj Uncle Laco, tak ten by vyfukovymi splodinami svojho traviaceho traktu natolko zruedil vzduch ze by ten altimeter ukazoval min 6000m.n.m. aj vo Velkej Fatre :) Tymto ho srdecne pozdravujem.

P@

Ja osobne by som ocenil aj ten vyskomer, nech viem v akej nadmorskej vyske MVPNL, a s kompasom by sme zas pre zaujimavost vedeli kde je sever :)

J@

Chlopy ani jedno ani druhe j@ je len jediny a jedinecny, s tymto nemam nist, prisaham na Rastov zajtrajsi skoronovy Canon !

Rbr69

j@ je m@ co sa uklepol na keyboarde ipadu? a ci j@ vykrada nick m@? :))

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum