Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Jakubina a Baranec za jeden deň

Diskusná téma K článku: Jakubina a Baranec za jeden deň

Mám rád prvé metre turistického chodníka. Najmä takého, po ktorom som dosiaľ nešiel. Vonku je stále šero, svetlo sa len pomaly prediera do dolín. Čas vhodný na uvažovanie, čas, kedy naplno pracuje fantázia. Predstavujem si, čo ma dnes čaká, v hlave si vykresľujem miesta, ktorými pôjdem. Túžba vidieť nevidené ma ženie vpred, kráčam rýchlo, takmer bežím.

Bulat

uff, si si naložil- dobrý výkon !

Lubo

Prechadzka v style "Push the tempo!"
Vyborny vykon, este lepsi clanok. Vdaka.

Sanco

Pekná túra, dá sa aj takto: chata Kožiar, Baranec, Smrek, Žiarske sedlo, Plačlivô, Ostrý, Volovec, Hrubý vrch, Jakubiná, Hrubý vrch, Jamnícka dolina, Žiarske sedlo, Žiarska chata, Žiarska dolina :-)

Martinsicuro

ahoj priatelia, ako to teraz vyzerá na baranci? chystáme sa cez víkend zo žiaru cez holý vrch tak sa informujem o podmienkach.

Bazin

dobry clanok, dobra motivacia, to muselo byt tempo, ze si stihal este aj pekne foto spravit. Este by nebolo zle dat GPS log a profil.Len tak dalej.

Pf.69

Pekne , pekne ! Ked sa ocitnem v ATC Rečková ,nikdy túto trasu nevynechám.Otrhance sú proste top !

Jano Novotny

Len pre inspiraciu, da sa stihat aj toto za jeden den: Ustie Rackovej - Rackova - Bystra - Klin - Hruby vrch - Volovec - Placlivo - Baranec - Ustie Rackovej. Sam som to nesiel, ale otec to isiel uz viackrat.

Boris Čiampor

Ďakujem za inšpiráciu išli sme to tuto sobotu super zážitok.Trvalo nám to 13.hodín aj s nejakým bludením na začiatku výstupu vlese.Náročná dlhá tura,ktorá stojí za to.PS:Musím dať dolu klobuk pred mojou frajerkou,ktorá to zvládla.Už teraz sa tešíme na ďalšiu turu v západných tatrách.

Phalike

Po aktualne absolvovanej dvojdnovej pohodovej tury cez Baranec a Otrhance, s prespanim v Kolibe pod Pustym vzhliadam k tejto tvojej vyzivnej jednodnovke s obdivom. Trasa je to krasna a vykon paradny!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov