Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Vápči

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Vápči

V poslednú aprílovú nedeľu sa uskutočnilo druhé z vrcholových stretnutí našej akcie 10 rokov – 10 vrcholov, ktorú organizujeme pri príležitosti 10. narodenín HIKING.SK. Na vrchole vápencovo-dolomitovej pyramídy sa v priebehu niekoľkých hodín stretlo množstvo našich čitateľov, priaznivcov a opäť aj zopár autorov.

MisoB

Ešte otázka na Mirku a Tomáša (kvôli poskladaniu mozaiky): nakoniec ste z Vápča dorazili až do plánovaných Trenčianskych Teplíc?

Putzig

Sli s me z H.Poruby. Hanbim sa, ze musim priznat, ze ma tento neveliky kopec tak zmoril, ale mam proste v haji kondicku :-( Zial pracujem v kancli a minimalne 3 mesiace sme nikde (mimo mesta) neboli. Takze sme nemali ziaden trening a uplne sme zleniveli:-((( Ale verim, ze to s dalsimi turami bude stale lepsie:-)

Vrana

2 putzig: odkial ste isli, ze to bolo tak tazke ;)

Povodne som nepredpokladal, ze sa zapojime do akcie "10 rokov – 10 vrcholov", ale peciatky sa ukazali ako dostatocna motivacia pre deti. Vdaka za prijemne straveny den.

Putzig

Tak tato super akcia nas vytiahla po dlhom , dlhom case konecne do kopcov...zaco sme nesmierne vdacni. Ta nasa zhyckana kancelarksa kondicka uz potrebovala poriadne prevetrat a aj ked sme pri vystupe skoro duse vypustili a nohy nas teraz bolia, akokeby sme tyzden v kuse drepovali jednoznacne to nelutujeme a uz sa tesime na dalsi vystup, na Maly Krivan a samozrejme aj tie dalsie... Esteraz dik, fakt bolo super. Peto & Ada

Bdel

vecer som bol na nedalekom Sokole, podla zapisov vo vrcholovej knihe si to vela Hikerov strihlo na Vapec aj cez Sokol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma